Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/06/2022 16:20:51

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Programa Explorer

Finalitza l'aventura d' Alan Alguacil a Silicon Valley

31/10/2016
Lectures: 5194
Finalitza l'aventura d' Alan Alguacil a Silicon Valley

Alan Alguacil guanyador de Yuzz Sant Feliu 2016 amb el seu projecte Celsius,  va viatjar a Silicon Valley  durant la passada setmana, gràcies a ser un dels guanyadors dels centres  yuzz de tot el país.

Durant aquest llarg i intens viatge d'una setmana  a la meca de la tecnologia va tenir l'oportunitat de conèixer  de primera mà diverses empreses a escala mundial del sector tecnològic  com per exemple: Google, Facebook, Intel, hp, entre d'altres...


El viatge l'ha permès  també donar a conèixer el seu projecte establint sinergies entre els  guanyadors d'altres centres Yuzz i empreses  del sector tecnològic a la gran ciutat.

Des de Sant Feliu Innova hem seguit l'aventura de ben a prop, us hem anat informant dia rere dia de les novetats d'aquest viatge a través de la nostra pàgina de Facebook i del nostre perfil de Twitter, però per si no heu estat gaire connectats a les xarxes socials, us deixem un resum del dia a dia de l'Alan a Silicon Valley que ell mateix ha anat plasmant en el seu diari de viatge.

Dia 1.
Comença la gran aventura, Celsius i la resta de finalistes de la VII edició Yuzz arribaven a Silicon Valley, durant el viatge van aprofitar per conèixer cada projecte finalista i buscar possibles feed-backs entre tots ells. 

Dia 2:
En el seu segon dia a la meca tecnologia van visitar Founders Space un dels bressols més importants del món a l'hora de crear empreses. També han visitat l'empresa hp, la primera empresa que es va fundar a Silicon Valley i  l'empresa intel on van tenir el plaer de visitar el museu i contemplar l'evolució i potència de les seves tecnologies. Per últim  la Universitat Standford on van gaudir d'una visita per tot el campus i diversos investigadors  que treballen allà els van explicar diversos projectes d'investigació que porten a terme.


 

Dia 3:
Per començar  el dia amb energia van realitzar una sortida cultural per la ciutat de Sant Francisco, a la tarda tornaven a Founder Space on han aprofitat per  realitzar una sessió de treball i els van fer una presentació arran del potencial tecnològic que hi ha a Silicon Valley, en aquesta visita van aprofitar per donar a conèixer el seu projecte a espanyols que han desenvolupat una Startup i tenen el seu negoci a Silicon Valley.

Dia 4:
 En el quart dia a Silicon Valley van visitar una de les empreses de renom a escala mundial Google!. En aquesta visita els van explicar el potencial que té l'empresa dins del sector tecnològic i  els punts forts de Google el Big Data i el Machine Learning , van poder conèixer cada racó de les seves instal·lacions. Però això no és tot, per finalitzar el dia es traslladaven a l'empresa Facebook on alguns treballadors de l'empresa els explicaven els valors i principis de la gran empresa, un cop acabada la xerrada els van fer una visita guiada per les instal·lacions.


 

Dia 5
Un gran dia per establir sinèrgies, aprofitant la visita a WeatherUnderground una de les empreses meteorològiques més importants del món  es van reunir per explicar el seu projecte i intercanviar dades de contacte per a possibles futures col·laboracions, la reunió va ser molt positiva. A la tarda vam visitar Linkedin on els han explicat el funcionament d'aquesta xarxa per trobar feina i alguns consells per tenir un perfil adequat.  El dia finalitzava amb l'assistència a una fira de startups on els presentaven diversos projectes.

 


 

Dia 6
El sisè dia de Celsius a Silicon Valley  va estar marcat per diverses xerrades,  tornaven a visitar Founders Space on els parlaven de l'ecosistema tecnològic i financer de Silicon Valley.

Com a Cloenda van tenir el privilegi de rebre una master class on comentaven diferents aspectes, entre ells la importància de saber trobar els clients per a la nostra empresa, com fer-ho i quines eines són les més adients.Dia 7
Finalitza l'estada de Celsius Meteo a Silicon Valley, a la tornada a Madrid  van assistir a la gala nacional de premis de la VII edició de Yuzz, on Celsius  era finalista.

 

Si tu també  t'agradaria formar part d'aquesta  aventura en un futur,  Participa a la V edició de Yuzz Sant Feliu, un programa orientat a joves entre 18 i 31 anys on durant 5 mesos s'ofereix formació, suport i mentoring gratuït a tos aquells que vulguin desenvolupar la seva idea de negoci de base tecnològica. Pots inscriu-te omplint aquest formulari en línia http://yuzz.org.es/formulario-inscripcion/
 

Si vols ampliar informació sobre el Centre Yuzz Sant Feliu escriu al correu yuzzsantfeliudellobregat@gmail.com o a tic@santfeliu.cat indicant a l'assumpte YUZZ 2017 amb les teves dades de contacte, o bé truca'ns al telèfon 93 685 80 24 i t'assessorarem.

Desenvolupa les teves idees a Yuzz Sant Feliu!

Notícies relacionades

Entrevista a Alan Alguacil guanyador de Yuzz Sant Feliu 2016

 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior