Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/09/2020 06:44:07

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Programa Explorer

Sant Feliu Innova - Programa Explorer

29/11/2019
Lectures: 627
Nixi for Children guanyador del premi Tatiana Sisquella

Ahir es va celebrar el 9é aniversari del Diari Ara, on el seu objectiu és anar a buscar "el país que ve, el món que ve i el periodisme que ve". El Palau de la Música es va convertir en el lloc de trobada de subscriptors, personalitats polítiques, socials i culturals i la gent de l'ARA.

L'acte, com és tradició, també va ser l'escenari de l'entrega dels premis Ignasi Pujol, en record del desaparegut periodista Ignasi Pujol, i Tatiana Sisquella, en record a la seva mort.

El guanyador del premi Ignasi Pujol, al foment de l'emprenedoria, va ser per el fabricant de motos elèctriques Silence, que ha aconseguit una quota de mercat a Europa del 37% en el segment de motocicletes elèctriques.

Tomàs Lóbez, guanyador de l'Explorer Sant Feliu 2019, va ser el guanyador del premi Tatiana Sisquella a la contribució social. Amb el seu projecte Nixi for Childre, ha aconseguit gràcies a l'ús de la tecnologia i de la realitat virtual, que més d'un centenar de menors és tranquil·litzin abans d'una cirurgia. L'eina permet preparar els infants abans d'una intervenció quirúrgica ambulatòria, mitjançant unes ulleres de cartó a les quals es pot acoblar el telèfon dels pares, els nens i nenes veuen la sala on seran operats en un vídeo en 360 graus i 3D perquè la puguin conèixer abans de la intervenció i sentir-se més segurs.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar