Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/06/2024 01:03:40

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Programa Explorer

Edició 2014 del Programa YUZZ

Ja està oberta la nova convocatòria del programa YUZZ , un programa d’assessorament per a joves entre 18 i 31 anys que tinguin una idea o projecte amb base tecnològica.

La inscripció està oberta fins el 23 d’abril i es pot fer a www.yuzz.org i l’espai de coworking Co-Work-TIC de la Torre del Roser torna a ser centre Yuzz en aquesta nova edició.

Abans del proper 5 maig es coneixeran quins són els projectes seleccionats per a cada Centre Yuzz a la pàgina web del programa Yuzz.

Les activitats formatives es desenvoluparan a partir de la segona setmana del mes de maig fins a finals de novembre, amb una pausa durant el mes d’agost.

En aquest enllaç es pot accedir a la informació bàsica del projecte en format tríptic.

Podeu conèixer l’experiència dels nostres antics Yuzz en el següent vídeo:

 

Més informació:

 

Logo Yuzz

 

Què és el YUZZ?

El YUZZ pretén ser un trampolí per donar llum a les idees que tens al cap.
El programa ofereix suport a joves amb talents a través d'assessorament i el suport necessari. Els i les seleccionades rebran, juntament amb una vintena de joves més, acompanyament durant el desenvolupament de la seva idea innovadora de base tecnològica.

Consulta tota la info del programa a: http://www.yuzz.org

 

D'on surt el programa YUZZ?

El Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el suport i mecenatge de División Global Santander Universidades del Banc Santander, promou el programa YUZZ "Jóvenes con Ideas" amb la col·laboració local de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Salta a la part superior