Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/12/2019 06:19:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Tarifació social

02/06/2017
Lectures: 2659
L'Escola de Música inicia al juny les preinscripcions de nou alumnat pel curs vinent

Del 7 al 14 de juny es durà a terme la preinscripció de nou alumnat pel curs 2017-2018 a l'Escola Municipal de Música. Tot i que la formalització de la sol·licitud es farà aquests dies, des d'aquest dilluns 29 de maig i fins al 13 de juny es pot demanar cita prèvia per fer la preinscripció. La cita prèvia es pot demanar en línia a www.santfeliu.cat/matriculamusica, per telèfon al 93 685 80 01, o presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (pl. Vila, 1), en horari de 8 a 20 h.  

El 16 de juny es farà un sorteig per obtenir un número que marcarà l'assignació de places, en cas que hi hagi més sol·licitants que vacants. Posteriorment, el 21 de juny es publicaran les llistes amb el barem de punts de cada sol·licitant, així com l'adjudicació d'instruments o grups. Les llistes definitives amb la relació d'alumnes admesos es farà pública el 27 de juny, i la matriculació serà del 28 de juny al 7 de juliol.  

Un pas endavant en la tarifació social 

Un any més, l'Escola Municipal de Música aplicarà el sistema de tarifació social en el càlcul de les quotes mensuals. Aquest curs però, s'avança en el model, que passa de ser un sistema de quotes per trams a un sistema de quotes individualitzat per a cada família, que es calcula a propòsit per a cada unitat familiar atenent a la seva renda anual i al número de persones que en formen part. S'estableix, per tant, una gradació progressiva que corregeix situacions que fins ara feien que una família passés d'un tram a l'altre per només 1 o 2 euros de diferència en la renda. A l'espai següent podreu trobar més informació sobre l'aplicació de la tarifació social a les quotes de l'oferta bàsica d'educació de l'Escola.

L'Ajuntament ha habilitat una calculadora de quotes virtual perquè la ciutadania pugui fer una estimació dels preus que hauria de pagar, que trobareu a www.santfeliu.cat/calcultarifacio.  

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar