Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/05/2019 15:19:21

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Pàgina d'inici del web municipal

Ofertes de treball

Ofertes de treball
Plega widget: Ofertes de treball
 • 23.05.2019
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

  Administratiu/va Comptable, per fer tancament de balanços, introduir assentaments i introducció de factures al programa Navision, preparar impostos mensuals (IRPF, IVA), conciliacions bancàries. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, ser de Sant Feliu de Llobregat, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 23.05.2019
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. COMERCIAL

  Administratiu/va departament facturació, per generar factures, tracte directe clients i transportistes, rebre ordres (tikets) de viatge dels transportistes, introduir dades RP. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, ser de Sant Feliu de Llobregat, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 22.05.2019
  NETEJA INDUSTRIAL

  Neteja de gimnàs situat a Sant Feliu. Neteja de sales, banys, màquines, vestuaris, zones comunes,... Imprescindible experiència. Es valorarà coneixements de maquinària de neteja.

 • 22.05.2019
  NETEJA INDUSTRIAL

  Neteja de gimnàs situat a Sant Feliu. Neteja de sales, banys, màquines, vestuaris, zones comunes,... Imprescindible experiència. Es valorarà coneixements de maquinària de neteja.

 • 21.05.2019
  CUIDADOR/A DE PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA

  Cuidador/a interna, per atenció, cura, higiene, neteja de la llar, compra, menjars, acompanyament de dona gran i fill amb síndrome de Down.

 • 21.05.2019
  CAMBRER/A

  Restaurant requereix cambrer/a per fer servei a la carta, prendre comandes, fer tasques de suport a cuina. La capacitat màxima del restaurant és de 40 persones.

 • 16.05.2019
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

  Empresa de distribució de productes sanitaris cerca administratiu/va pel departament de comptabilitat. Les seves tasques serien: revisió de despeses comercials, comptabilitat de tiquets, remeses de pagament, arxiu, comptabilització de factures de proveïdors i serveis. S'ofereix contracte temporal i posteriorment contracte indefinit.

 • 15.05.2019
  NETEJA INDUSTRIAL

  -Cambrer/a de pisos, per neteja d'habitacions i zones comunes, fer llits, neteja de banys i ordenar habitacions. Torrelles, imprescindible vehicle propi. -Neteja industrial per diferents serveis a la zona del Baix Llobregat. Sou en relació a les hores assignades.

 • 15.05.2019
  CUIDADOR/A 3a EDAT

  Cuidador/a domiciliaria per a dues persones grans amb mobilitat per realitzar les següents tasques: manteniment del domicili, suport en les tasques de cuina, control i distribució medicació,...etc. S'ofereix contracte temporal (aproximadament dos mesos).

 • 10.05.2019
  TRANSPORTS

  Empresa de transports cerca xofer de tràiler per fer rutes de transport de mercaderies per Catalunya i sud de França. Carnet C+E.

 • 10.05.2019
  MANTENIMENT INSTAL.LACIONS

  Urgent. Empresa d'arts gràfiques requereix operari de manteniment per fer tasques de pintura d'espais, petites reparacions i adequacions de diferents espais de l'empresa.

 • 10.05.2019
  AUXILIAR DE CUINA

  Auxiliar de cuina per elaboració de menús, plats freds i calents, tapes. Cuina mediterrània i de mercat. Es requereix dinamisme, polivalència i capacitat de treball en equip. Contracte temporal amb possibilitat d'ampliació.

 • 10.05.2019
  DEPENDENT/A FORN/PASTISSERIA

  Dependent/a de forn, venta al públic, atenció clients, manipulació d'aliments, preparació i presentació d'entrepans, pastes. Utilització de forn industrial per fer pa i pastes. Ús de cafeteria d'hostaleria i realització de tipus de cafè

 • 09.05.2019
  CALDEDERIA

  Oficial 1a Calderer-planxista per a muntatges industrials: forns, cabines, bombos, rentadores. Treballs amb planxa fina 2-3 mm de gruix. Imprescindible experiència.

 • 09.05.2019
  LAMPISTA

  Operari de fontaneria i electricitat. Preferentment amb experiència.

 • 08.05.2019
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

  Administratiu comptable, recepcionista, per comptabilitat factures, gestió despeses i viatges, funcions de recepcionista. Imprescindible anglès nivell mig

 • 07.05.2019
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. COMERCIAL

  Emissió de trucades a clients (farmàcies i parafarmàcies), gestió telefònica. Seguiment de comandes, prospecció, ofertes, captació de nous clients, gestió de bases de dades, coordinació amb equip. Es necessiten habilitats comercials i comunicatives.

 • 07.05.2019
  NETEJA VIDRES

  Empresa de neteja cerca Netejador/a vidres per fer les següents tasques: neteja de vidres i d'alçades a locals, abrillantant i tractament de terra. Es valorarà disposar de carnet de conduir.

 • 07.05.2019
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. COMERCIAL

  URGENT Empresa de distribució de productes de comunicacions cerca Administratiu/va comercial per realitzar les següents tasques: cerca i manteniment de clients, actualització BBDD, web, tasques administratives, gestió proveïdors, rotació estocs, etc...

 • 06.05.2019
  ESTÈTICA

  Centre d'estètica cerca esteticista per fer les següents tasques: manicures i pedicures d'ungles semi-permanents i gel, extensions de pestanyes, neteja de cutis,... etc. S'ofereix contracte parcial i posteriorment contracte a jornada completa.

 • 06.05.2019
  AUXILIAR TALLER

  Auxiliar taller per realitzar tasques de magatzem, càrrega, descàrrega i manipulació, en moments puntuals donar suport als maquinistes de troquelació i contraencolat. Imprescindible carnet de carretoner.

 • 03.05.2019
  NETEJA INDUSTRIAL

  Neteja de gimnàs situat a Sant Feliu. Neteja de sales, banys, màquines, vestuaris, zones comunes,... Imprescindible experiència. Es valorarà coneixements de maquinària de neteja.

 • 02.05.2019
  CONDUCTOR/A CAMIO ESCOMBRERIES

  Empresa de neteja viària cerca conductor/a C+CAP per realitzar les següents tasques:recollida de residus, recollida posterior. Contracte de suplències d'estiu.

 • 02.05.2019
  MONITOR/A

  Monitor/a per Centre Especial de treball, atenció i recolzament als treballadors, gestió de persones, resoldre incidències, supervisió tasques manipulatives, etc,... Es valorarà disposar del CFGS Integració Social.

 • 26.04.2019
  NETEJA INDUSTRIAL

  Empresa de neteja cerca netejador/a per suplències d'estiu. Les tasques a desenvolupar són: fregat, desempolsat, escombrat, neteja de vidres manualment o amb ús d'aparells electromecànics. Haurà de vetllar per la correcta gestió de residus i consums propis que es generen en el lloc de treball. Valorable carnet de conduir .

 • 17.04.2019
  MECÀNICA AUTOMÒBIL

  Es precisa mecànic amb formació i experiència per realitzar canvis d'oli, filtres, pneumàtics, frens, caixes de canvis, diagnosi, etc. Inicialment jornada parcial, amb possibilitat d'ampliar horari.

 • 11.04.2019
  AUXILIAR DE CUINA

  Bar restaurant cerca Ajudant de cuina per fer tasques de cuina, preparar plats, suport al cuiner,...etc.

 • 08.04.2019
  ENCARREGAT/ADA D'OBRA

  Encarregat/da d'obra civil i ferroviària. Gestió d'equip de 3 a 5 persones i gestió de materials amb dependència del cap d'obra.

 • 05.04.2019
  MANTENIMENT INSTAL.LACIONS

  Multioficis per a manteniment en obres. Cablejat, instal·lació de leds, lampisteria, paleteria. Oficials de 3a o 2a. En principi és un suport a una obra per dos mesos però hi possibilitats de continuïtat . Valorable carnet B i cursos de prevenció de riscos laborals o carnets professionals.

 • 03.04.2019
  COMERCIAL

  Empresa del sector automobilístic cerca una persona per fer tasques de comercial intern: Atenció client, trucades comercials, preparació d'ofertes, pressupostos, albarans, etc. Valoren una persona responsable, dinàmica, ordenada , comunicativa i amb capacitat de treballar en equip..

 • 18.03.2019
  PEO

  Viver requereix peó per realitzar les següents tasques: control i manipulació de plantes, regat i manteniment de les plantes de l'hivernacle.

 • 13.03.2019
  AUXILIAR DE GERIATRIA

  Auxiliar de geriatria per a residència de gent gran situada a Corbera.

 • 13.03.2019
  OPERARI/ÀRIA

  URGENT Empresa que realitza instal·lacions de revestiments d'espais cerca instal·lador per els revestiments de parets, sostres, panells,...etc.

 • 12.03.2019
  AUXILIAR DE CUINA

  Centre residencial infantil cerca Auxiliar de cuina per elaboració de menús, comandes, proveïdors, etc... S'ofereix contracte parcial de 5 h. setmanals i les suplències dels mesos de juliol i d'agost a jornada de 32 h. setmanals en horari de tarda de diumenge a divendres. Es requereix experiència en cuines de col·lectivitats.

 • 11.03.2019
  ELECTROMECANICA

  Empresa d'elaboració de productes agroalimentaris cerca per la seva planta de producció ubicada al municipi ,El Palau d'Anglesola (Lleida), tècnics en manteniment electro-mecànic. Les tasques a realitzar són: reparació d'avaries elèctriques i mecàniques, revisió dels equips, lubricació dels equips, col·laborar en el muntatge i posada en marxar de les noves instal·lacions. S'ofereix formació a càrrec de l'empresa i suport en el procés de canvi de residència. Contracte 6 mesos + 6 mesos i posteriorment indefinit.

 • 11.03.2019
  OPERARI/ÀRIA

  Empresa d'elaboració de productes agroalimentaris cerca per la seva planta de producció ubicada al municipi ,El Palau d'Anglesola (Lleida), operaris de producció. Les tasques a realitzar són: etiquetat i envasat, carregar i descarrega manual, elaboració de productes en maquinària, neteja d'elements productius. S'ofereix formació a càrrec de l'empresa i suport en el procés de canvi de residència. Contracte 6 mesos + 6 mesos i posteriorment indefinit.

 • 08.03.2019
  TALLADOR/A TEXTIL

  Tallador/a Tèxtil, domini en la col·locació de les robes, marcar roba a partir dels patrons, utilització de màquina industrial de tall

 • 08.03.2019
  CONFECCIÓ

  Operari/a de confecció, amb domini de les màquines de cosir industrials: owerlock, plana, triple arrastre, maneig de la planxa, posar cremalleres, cosir botons

 • 07.03.2019
  INSTAL·LADOR/A D'ALARMES

  Empresa de venda i instal·lacions d'alarmes cerca Especialista de seguretat per venda i instal·lació d'alarmes. Realitzarà visites concertades i visites per captar nous clients per diferents municipis del Baix Llobregat. S'ofereix formació a càrrec de l'empresa i cotxe d'empresa un cop superar el període de prova. Es requereix carnet de cotxe i vehicle propi (moto o cotxe) durant el període de prova.

 • 01.03.2019
  CUINER/A

  Cuiner/a: menús i carta de cuina tradicional i de mercat. Es valorarà la capacitat d'innovació i competències d'organització i control de comandes. Treballarà amb el responsable de cuina.

 • 01.03.2019
  CUINER/A

  Segon de cuina per manipulació d'aliments, elaboració de plats (menú, carta i esdeveniments). Suplències puntuals del chef.

 • 14.02.2019
  FORNER/A

  Fleca cerca Oficial forner/a per elaboració de pa i altres productes de forneria.

 • 12.02.2019
  OPERARI/ÀRIA

  Empresa de disseny i fabricació de material electrònic cerca operari/ària per realitzar tasques de muntatge mecànic d'aparells electrònics i verificació de plaques electròniques. Es requereixen coneixements de soldadura manual de components electrònics.

 • 01.02.2019
  INFERMERIA

  Centre residencial cerca infermer/a per tasques pròpies del càrrec.

 • 11.01.2019
  PREMSISTA

  Estampació de peces metàl·liques per deformació en fred, per desenvolupar processos progressius i fases manuals. Es requereix experiència en: premses de 80 a 400 tn de força, muntatge i desmuntatge de matrius en premsa, habituat a treballar amb eines de control segons les normes ISO. Persona dinàmica, responsable i organitzada.

Enllaços destacats

 • Soterrament
 • Seu electrònica: tràmits i serveis, perfil de contractant, instàncies i normatives, oferta pública d'ocupació, edictes i anuncis, carpeta d'entitats, inscripció d'activitats.
 • Agenda
 • Ocupació. Ofertes, recursos, serveis
 • Portal de transparència
 • Pressupostos
 • Decidim
 • PAM 2016-2019

Novetats a les xarxes socials

Selector de widgets

Eleccions 26 de maig
Plega widget: Eleccions 26 de maig
Enllaç a la pàgina Mapa Infoparticipa amb l'avaluació de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat l'any 2018
Top 10 Administració Oberta 2018

GeoPortal

Enllaç al Geoportal de l'Ajuntament de Sant Feliu de Sant Feliu de Llobregat

El Butlletí

El Butlletí