Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/11/2019 23:07:59

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Formació digital

Sant Feliu Innova - Formació digital

12/03/2019
Lectures: 364
Coneixeu el Voluntariat per la llengua?

Sabíeu que hi ha una modalitat virtual en què les trobades es fan per videoconferència, en què pots quedar amb algú que viu en una altra població o país, i parlar-hi en català, sense sortir de casa?

El Voluntariat per la llengua és un programa que posa en contacte dues persones (una que parla català habitualment i l'altra que en té coneixements bàsics) perquè es trobin i conversin en català, quan vulguin i del que vulguin, una hora a la setmana, durant un mínim de deu setmanes.

Des del 2017, quan va començar la modalitat virtual del Voluntariat per la llengua, al Centre de Normalització Lingüística Roses, situat a Sant Feliu de Llobregat, s'han format 40 parelles lingüístiques d'aquesta modalitat. 

Podeu llegir una entrevista a una voluntària del CNL en aquesta modalitat en aquest enllaç. Per apuntar-vos-hi podeu clicar aquí,  heu de trucar al telèfon 936852432 o bé anar al Servei Local de Català de Sant Feliu.

Aquesta acció està cofinançada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.


 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar