Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/11/2019 18:44:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
Oficines d'atenció i informació

Directori de Serveis - Oficines d'atenció i informació

Dades informatives

Punt d'informació cadastral

Com a delegació de la Direcció General del Cadastre del Ministeri d’Hisenda, s’ofereix informació de dades cadastrals i territorials de les construccions i parcel·les del municipi i del conjunt de l’Estat i assessorament en la tramitació d’expedients cadastrals.

  • Assessorament en l’inici de la tramitació d’alteracions cadastrals.
  • Consulta de dades cadastrals públiques i protegides de béns immobles urbans del terme municipal de Sant Feliu de Llobregat.
  • Consulta de dades cadastrals públiques i protegides de béns immobles de naturalesa rústica del terme municipal de Sant Feliu de Llobregat: Parc Agrari i Parc Natural de Collserola.
  • Accés a informació pública de qualsevol bé immoble de l’Estat mitjançant la Seu Electrònica del Cadastre.
  • Suport en l’accés a notificacions electròniques d’expedients i procediments cadastrals.
  • Emissió de certificats municipals d’informació del territori. Certificació del nom de carrer actual, numeració correcta, domicili actual, correspondència entre dades registrals i cadastrals, certificació de dades cadastrals i tributàries genèriques.

Consulta tècnica especialitzada:

Si es necessita rebre resposta a una consulta tècnica especialitzada cal concertar una visita amb un tècnic o tècnica del Punt d'informació cadastral, els dilluns i dijous entre les 8 i les 14.30 h, per la qual cosa cal sol·licitar cita prèvia a través del formulari en línia d'aquesta pàgina o presencial o telefònicament a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Si es necessita el certificat de bens immobles no cal sol·licitar cita prèvia, l’emissió es realitza a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Horari

Els dilluns i els dijous de 8 a 14.30 h per a consultes tècniques especialitzades.

Telèfon
936858000