Festa de Tardor

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/07/2019 15:02:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Festa de Tardor
Del 10 al 14 d'octubre de 2018

  Festes de Tardor, complicitats sòlides i afortunades

  Jordi San José i Buenaventura, l'alcalde

  S’acosten els dies més intensos de la vida de Sant Feliu. A tots els seus barris, per tots els seus carrers, per a tota la seva gent, pensant en totes les edats, la nostra ciutat s’omple d’activitat col·lectiva i reconeix i agraeix a qui la fa possible: els centenars de persones de les entitats que hi prenen part i se’n corresponsabilitzen, els milers de persones que, mocador vermell al coll, gaudeixen dels resultats d’aquesta corresponsabilització entre ajuntament i entitats.

  El nostre model de festes, no ens cansarem de repetir-ho, es basa en la implicació de colles, entitats i associacions de tota mena, que mostren aquests quatre dies el bo i millor de la seva feina de tot l’any. Sense el teixit associatiu protagonista, la programació de festes es basaria en una suma de contractacions externes poc arrelades a la ciutat. I l’arrelament a la ciutat, la vivència compartida aquests dies de tota la nostra gent en tots els seus espais de relació, ens fa ser una ciutat més cohesionada i més viva. Aquesta és la idea amb què l’Àngel Merino, pare intel·lectual de les nostres festes a mitjans dels anys vuitanta, va concebre unes festes molt participatives per construir una ciutat més unida i millor.

  Aquests dies, Sant Feliu respirarà complicitats. Complicitats sòlides i afortunades entre Ajuntament, entitats i ciutadania. El seguici és, per a mi, l’exponent màxim d’aquestes complicitats: totes les entitats a una desfilant per tota la ciutat, i la nostra gent fent-los costat del començament fins al final. Diuen que, després del de Berga i el de Barcelona, el nostre seguici destaca amb brillantor pròpia entre els principals actes festius de Catalunya.

  Que sigui l’esperit còmplice del seguici i de totes les Festes el motor que faci vibrar Sant Feliu durant els propers dies... i sempre!

  Visca la Festa de Tardor!!!

  Jordi San José Buenaventura
  L'alcalde