Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/05/2020 16:07:48

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

07/04/2011
Lectures: 2472
Sant Feliu participa en les VI Jornades del Patrimoni del Baix Llobregat amb una forta càrrega d'innovació

Sant Feliu ha estat un dels municipis participants en les VI Jornades del Patrimoni del Baix Llobregat que es van celebrar els dies 1 i 2 d'abril al Prat. Les jornades, centrades en la temàtica "Patrimoni, història local i didàctica", van comptar amb la participació de 100 persones que van poder assistir a la presentació de 42 comunicacions.

L'Ajuntament de Sant Feliu va participar amb una comunicació sobre els continguts digitals de la ruta modernista de la ciutat a Internet, els quals es poden descarregar a la xarxa i també a través d'un dispositiu mòbil, accedint a www.santfeliu.cat/ruta.

En representació de Sant Feliu també van presentar les seves comunicacions a les Jornades altres entitats i organismes locals com l'escola Mare de Déu de la Mercè, l'associació Amics de les Roses, el Centre d'Estudis Comarcals i l'Arxiu Comarcal del Baix Llobregat.

En Xavier Cortès, professor de l'escola Mare de Déu de la Mercè, va presentar el seu cas d'èxit de complicitat entre educació i TIC per tal d'apropar la història local en nous formats i continguts, amb un ús destacat d'Internet.

L'Associació Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat també porta una trajectòria molt interessant en la utilització d'Internet i amb una estratègia recolzada en tota una blocosfera sobre el món de la rosa des de diferents mirades: poesia, cuina, fotografia, història...

Com podeu veure amb aquests exemples santfeliuencs, innovar en el tema del patrimoni cultural és combinar tradició i modernitat car Internet ens ajuda a donar més difusió i accés i a preservar-lo millor.

En aquesta sisena edició de les Jornades de Patrimoni del Baix Llobregat també es va retre homenatge a l'historiador pratenc Jaume Codina, fundador i primer president del Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat. En general, les jornades evidencien que el Baix Llobregat és un espai ric en patrimoni que gaudeix d'experiències innovadores que contribueixen al seu coneixement, difusió i conservació.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar