Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/07/2024 21:27:25

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

L'Ajuntament de Sant Feliu introdueix la realitat augmentada a la Ruta Modernista

05/10/2011
Lectures: 3578
L'Ajuntament de Sant Feliu introdueix la realitat augmentada a la Ruta Modernista

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, mitjançant la Casa d'Oficis "Sant Feliu, Ciutat Digital III", participa en un innovador projecte experimental IAP (Investigació – Acció -Participació) que té com a protagonista la Ruta Modernista. Utilitzant la tecnologia de Realitat Augmentada (RA), es podran visualitzar els punts de la ruta des d'un dispositiu mòbil amb (smartphone o tablet) amb informació addicional sobre la pantalla.

Realitat Augmentada

Què cal per visualitzar els punts d'interès de la Ruta Modernista a través de la Realitat Augmentada?

Actualment el projecte es troba en fase de proves i l'accés a la informació dels punts d'interès només és accessible pels desenvolupadors.

Pròximament s'alliberarà al públic i s'hi podrà accedir amb un dispositiu mòbil amb GPS i càmera. Hem de descarregar l'aplicació gratuïta Layar de Realitat Augmentada, i instal·lar-la al nostre dispositiu. Un cop instal·lada, hem de cercar la capa "EspiRA" i llavors podrem accedir als punts d'interès amb informació associada, ordenats per àrea temàtica (Art, ciències...) i per nivell educatiu (primària, secundària, universitari...)

Estem millorant la Ruta Modernista, aplicant avenços tecnològics innovadors com és la realitat augmentada i els codis QR. En breu us oferirem la possibilitat de poder visualitzar els punts de la ruta des d'un dispositiu mòbil (smartphone o tablet) amb informació addicional sobre el punt que s'està visionant sobre la pantalla.

Vols saber-ne més sobre aquest projecte?

Comparteix
Salta a la part superior