Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/09/2021 21:09:35

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

L'Ajuntament segueix apostant pels tràmits on line

13/12/2011
Lectures: 3415
L'Ajuntament segueix apostant pels tràmits on line

L'Agència Catalana de Certificació, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, ha publicat una sèrie de vídeos formatius, adreçats a la ciutadania en general, en català i castellà, sobre diferents usos del certificat digital al canal de Yotube IdCat.

El canal d'idCAT a Youtube inclou nous videotutorials per realitzar tràmits amb el certificat digital idCAT, adreçats a la ciutadania.

Amb motiu de les darreres eleccions generals el passat mes de novembre, CATCert va posar a disposició de l'electorat un videotutorial per saber com consultar les seves dades al cens electoral. Ara també s'hi afegeixen noves càpsules sobre la consulta de la vida laboral, la consulta del saldo de punts del carnet de conduir i la sol·licitud del certificat de naixement.

Cada vídeo inclou un pas a pas de cada tràmit, així com les instruccions específiques segons el format del nostre certificat digital idCAT (clauer o programari). Finalment, es repassa tot  el procés per esclarir els conceptes. Podeu veure tots els vídeos a la llista de reproducció "Tràmits i usos" del canal d'idCAT al Youtube.

En els propers mesos, es publicaran més videotutorials sobre el cadastre i multes municipals. Aquests vídeos tenen com a objectiu apropar l'ús de l'idCAT a la ciutadania per fer tràmits quotidians.

L'Ajuntament de Sant Feliu des de la Regidoria de Noves Tecnologies, estem recolzant aquest impuls realitzant cursos de tràmits on line durant aquests últims mesos.

Si esteu interessats en realitzar aquests cursos, podeu trucar al 93.666.61.80 o adreçar-te al Punt Tic del Palau Falguera.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior