Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/06/2021 20:24:33

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu acull un Kfé Innovación sobre emprenedoria i innovació local: #kfe05

20/01/2012
Lectures: 5014
Sant Feliu acull un Kfé Innovación sobre emprenedoria i innovació local: #kfe05

El proper divendres 27 de gener, de 19 a 21 hores, tindrà lloc una nova convocatòria del Kfé Innovación i Sant Feliu de Llobregat serà seu d'una de les diverses trobades que és faran a Catalunya, Espanya i el món.

Kfé Innovación

En el cas de Sant Feliu de Llobregat, el tema serà l'emprenedoria i la innovació a nivell local.

Algunes de les qüestions que es debatran són: Què es pot fer des de la ciutat per fer-la més dinàmica i fomentar l'emprenedoria? És la recepta per sortir de la crisi la promoció del territori, la innovació i el desenvolupament empresarial? Quins clústers tenim, i podríem tenir, a Sant Feliu? S'ha de potenciar la col·laboració público-privada? Com podem valorar més la creativitat i donar suport als que tenen talent per innovar? Serà clau el foment de la iniciativa emprenedora en el sistema educatiu? Han de visitar més els empresaris les nostres escoles? Costa ser emprenedor i empresari al nostre país? Es necessita més proactivitat per impulsar la economia local a la nova economia del coneixement? Una emprenedora corporativa és una emprenedora? La innovació social és innovació?

Però què és Kfé Innovación?

Kfé Innovación és un format de trobada en el qual unes 20 persones es reuneixen presencialment al voltant d'un cafè per parlar de temes relacionat amb la innovació. De fet Yorokobu ha definit Kfé Innovación com a "tertulias de toda la vida interconectadas por Twitter".

A la darrera convocatòria es van "reunir" a Internet 48 seus de forma simultània per parlar d'un tema comú.

Com funciona Kfé Innovación?

L'objectiu del temps de la sessió serà arribar a un consens entre les persones assistents, on s'aconsegueixi una proposta d'acció relacionada amb el tema triat. Aquesta proposta d'acció, concretada en un llistat de propostes derivades del debat, es llançarà a la resta de seus. Les converses a la Xarxa, així, es barregen via xarxes socials entre tots / es els / les participants de les diferents seus. Amb tota la informació recollida es crearà un llibre electrònic gratuït amb tants capítols com seus existeixin, escrits per els coordinadors de cada seu. En ell es recolliran totes les experiències, debats, iniciatives, reflexions…

La trobada presencial de Sant Feliu es farà a la sala social del Complex Municipal de Piscines http://www.elcomplex.cat/ que disposa de WiFi. El hashtag, o etiqueta, general de la convocatòria de Kfé Innovació a Twitter és #kfe05 i el particular de l'esdeveniment a Sant Feliu és #SFL01

La participació presencial és estrictament per inscripció en aquest enllaç: http://bit.ly/wmrbZW  També es pot participar online, i amb contacte simultani, a través de Twitter.

Esperem comptar amb la participació a la Xarxa de molts santfeliuencs en aquesta iniciativa lliure i oberta amb una nova metodologia de debat que s'organitza per primera vegada a la ciutat.

Recordeu també que podeu ampliar informació sobre Kfé Innovación a Facebook a través de http://www.facebook.com/home.php#!/kfeinnovacion i del lloc web www.kfeinnovacion.com En aquesta entrevista en vídeo a la Marga Ojeda també s'explica la filosofia d'aquest format http://youtu.be/e85e3YC9XG8

Ah! I si tot això de Twitter, hashtag, retweets, TMs i tota aquesta jerga twittera... us sona a xinès podeu aprendre sobre xarxes socials i Internet fent alguns dels tallers d'alfabetització i inclusió digital del Punt TIC del Palau Falguera que organitza l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. La Montse, la nostra dinamitzadora digital del telecentre del Palau Falguera també us ho pot explicar a les hores de consulta i accés lliure, que són tots els matins de 12 a 13.30 hores i a les tardes de dilluns a dijous de 17 a 18 hores.

Ja sabeu que l'objectiu de les actuacions del Punt TIC del Palau Falguera és sempre l'aprenentatge i la difusió de les noves tecnologies entre la població de Sant Feliu, acostant-la al món digital i Internet en els àmbits de la formació i el treball.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior