Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/07/2024 08:37:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

El destacat projecte d'una emprenedora del Centre Yuzz de Sant Feliu: e-mocional

21/01/2013
Lectures: 3369
El destacat projecte d'una emprenedora del Centre Yuzz de Sant Feliu: e-mocional

La "Newsletter Yuzz" és un butlletí electrònic mensual que vol apropar el més destacat de l'actualitat del projecte YUZZ, és a dir, la dels 33 centres i més de 600 participants a tota Espanya en el projecte de la Fundació Banesto, que l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat impulsa i organitza a la ciutat de Sant Feliu, adreçat a joves emprenedors amb talent i idees de base tecnològica.

Les seves seccions intenten reflectir l'essència del programa YUZZ: "Actualitat Yuzz", "El més llegit del blog de Yuzz", "4 idees, 4 projectes Yuzz", "Emprendedores con ingenio", "Vídeo del mes", "Artículo del mes"...

El número de desembre de 2012 de la "Newsletter Yuzz", en concret la secció "4 idees, 4 projectes Yuzz", destaca la iniciativa d'una emprenedora del Centre Yuzz de Sant Feliu d'entre els 648 participants a nivell global, tot un privilegi per a la nostra ciutat i centre.

Laia Casas

Es tracta del projecte "e-mocional" de la Laia Casas, un projecte que vol dotar de tècniques efectives que permetin millorar el benestar emocional.

Newsletter YUZZ - desembre

Laia és mestra i formadora en Intel·ligència Emocional, PNL i Coaching. El seu currículum i trajectòria professional és espectacular: Mestra especialitzada en Pedagogia Terapèutica, Màster en Educació Emocional i Benestar per la UB, en Psicologia de la Comunicació i la Cognició per la UAB i Màster en Programació Neurolingüística. Sòcia Titular de l'Associació Espanyola de Programació Neurolingüística. També ha estat formadora al professorat sobre Educació Emocional i formadora en les Jornades d'Educació Emocional de la Universitat de Barcelona i ha realitzat assessoraments individualitzats en Educació Emocional, Programació Neurolingüística i Coaching.

En breu potser ens dona una sorpresa en format llibre... Esperarem amb candeletes la versió digital.

Newsletter YUZZ e-mocional

El seu projecte al Centre Yuzz, e-mocional, és una plataforma en línia d'aprenentatge sobre intel·ligència emocional orientada a organitzacions empresarials i educatives, amb entorns de formació presencial, b-learning (combinant les sessions presencials amb un professional in-situ amb formació via internet) i e-learning.

Es tracta doncs d'un projecte de consultoria i assessoria, que capacita, entrena i assessora a empreses i organitzacions en l'àmbit de la Intel·ligència Emocional, Gestió del Talent i Lideratge i que es basa en una plataforma web d'aprenentatge.

A aquesta emprenedora li seguirem la pista.

En breu exposarem més perfils de projectes de participants al Yuzz Sant Feliu. La tipologia d'idees i iniciatives es ben variada i diversa, amb tot un sentit ampli del concepte digital i tecnològic, amb representació de sectors com Internet, continguts i entreteniment, media i audiovisual, mobilitat, telecomunicacions... però també diverses idees "tradicionals" que es recolzen en les TIC, Internet, les xarxes socials, la geolocalització o les aplicacions de mòbil. Per exemple, a banda d'aquesta plataforma sobre intel·ligència emocional per a empreses i organitzacions amb entorn virtual d'aprenentatge, també podem trobar una tecnologia per a dispositius mòbils de reconeixement de sons, un servei de virtualització de servidors, una xarxa social dirigida al col·lectiu d'estudiants d'Erasmus o una altra que s'adreçarà a persones amb trastorns mentals lleus, aplicacions educatives i de vigilància d'un quadcopter mitjançant plataforma arduino, unes boutiques virtuals de viatges especialitzades en destins alternatius i adreçades a joves, una xarxa virtual col·laborativa adreçada a persones separades, un browser-game sobre motociclisme, un servei de consultoria sobre comerç electrònic i social media orientat a pimes i microempreses, una aplicació mòbil (o app) amb geolocalització sobre esdeveniments socioculturals, una xarxa social de reptes personals, una app amb geolocalització per descobrir la història de les ciutats i gaudir d'activitats culturals, una xarxa social d'artistes i professionals de l'entreteniment digital amb especial atenció al sector dels videojocs, una plataforma de comunicació entre pares, alumnes i professors de centres educatius, un joc online sobre història i continguts acadèmics orientada a un aprenentatge diferent i amè, una plataforma virtual de tractament i prevenció d'addiccions, una consultora d'aplicacions mòbils geolocalitzades i de transmissió de missatges, una plataforma online de calçat saludable i lowcost i una consultoria i assessoria legal online.

Si us voleu subscriure a la "Newsletter Yuzz" ho podeu fer aquí, així la podeu rebre còmodament de forma directa al vostre email o lector de RSS.

Suscríbete a la newsletter YUZZ

Recordeu que també podeu seguir l'actualitat local del Centre Yuzz Sant Feliu de diverses maneres però que existeixen 3 molt fàcils:

Comparteix
Salta a la part superior