Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/02/2023 10:28:19

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Un projecte del Centre Yuzz de Sant Feliu, a la revista Emprendedores

22/03/2013
Lectures: 2322
Un projecte del Centre Yuzz de Sant Feliu, a la revista Emprendedores

El projecte de JMC Developers, empresa creada per joves del Centre Yuzz de Sant Feliu, ha estat mereixedora de la publicació a la secció Emprendedores con ingenio de la revista Emprendedores del mes de març. El projecte, ideat per Carlos Blasi, Jordi Arcas i Manel Fradera, proposa crear una tecnologia o framework per a dispositius mòbils d'última generació o smartphones, que permeti la posterior aparició d'aplicacions basades en el reconeixement de sons. 

JMCdevelopers

El repte que s'han fixat aquests tres amics i companys d'universitat, en els últims cursos d'Enginyeria de Telecomunicacions de la Universitat Politècnica de Catalunya, és dotar els mòbils de la capacitat d'interpretar tot tipus de sons, convertint-los així en dispositius tan intel·ligents com l'oïda humana.

L'objectiu de la tecnologia en què es basa el projecte no és tant el processat i interpretació de la veu humana, sinó el desenvolupament d'un conjunt d'algorismes, classes i mètodes que permetin la identificació i reconeixement de patrons de so des de tot tipus de dispositius mòbils. Aquesta tecnologia pot ser aplicada a molts camps d'interès com la inhibició de sorolls externs, la localització de fonts de so o determinades diagnosis.

Es tracta d'una de les iniciatives emprenedores més valorades del concurs YUZZ, centrat en idees i projectes d'emprenedoria de base tecnològica. El concurs és una iniciativa de la Fundación Banesto, que l'Ajuntament de Sant Feliu impulsa i organitza a la ciutat. A tot Espanya el projecte YUZZ incorpora en aquesta edició 33 centres i 648 participants.

Fes clic a la imatge per veure-la en gran.

Revista Emprendedores - article JMCdevelopers

Fes clic aquí per veure la notícia publicada al web de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior