Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/11/2023 18:11:02

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

3er Concurs de microrelats en català via Twitter: Un Sant Jordi de 140 caràcters

05/04/2013
Lectures: 3054
3er Concurs de microrelats en català via Twitter: Un Sant Jordi de 140 caràcters

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat celebra el Sant Jordi d'una forma especial. Per tal de donar un to digital i innovador a aquesta jornada cultural amb tanta tradició a casa nostra, celebrarem per tercera vegada un concurs de microrelats en català a través de Twitter.

Pel que fa a la diada de Sant Jordi i, un any més, dins dels actes de celebració de la X Setmana per la Llengua de la nostra ciutat l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, l'Associació Xarcont i la Seu de Sant Feliu de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), organitzen un Concurs de microrelats en català a través de Twitter.

Un Sant Jordi de 140 caràcters. Concurs de microrelats en català.

El relat (un text d'un màxim de 140 caràcters) ha de consistir en una petita narració que ha d'incloure la paraula Sant Feliu (o SantFeliu o #SantFeliu) i ha de portar l'etiqueta o hashtag #xarcont per tal de poder filtrar els twitts participants en el concurs.

El període d'acceptació serà fins el dia 28 d'abril de 2013. Es farà una selecció dels 5 millors, que es retwittejaran des dels comptes @santfeliuonline i @Xarcont. Es premiarà als guanyadors/es amb un obsequi tecnològic i cultural, relacionat amb la diada. Una vegada finalitzat el concurs, també es publicarà, en format digital, la recopilació dels microrelats de totes les persones participants.

BASES DEL CONCURS:

  • El concurs de microrelats en català es farà via twitter i s'emmarca a la X Setmana per  la Llengua - Sant Jordi 2013 de Sant Feliu de Llobregat
  • Organitza l'associació XarCont i col·laboren l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i la seu de Sant Feliu de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).
  • Participar és fàcil! Únicament has d'enviar un twitt fent servir els 140 caràcters com a màxim amb el hashtag o etiqueta #xarcont i la paraula Sant Feliu (o SantFeliu o #SantFeliu) al text.     
  • Hi pot participar tothom que vulgui de l'1 al 28 d'abril.
  • Un comitè composat per components de l'associació XarCont, la Seu de Sant Feliu de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), el departament municipal de Política Lingüística i el departament Sant Feliu On Line de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, jutjarà les propostes i donarà a conèixer les 5 persones guanyadores a través del lloc web municipal de la regidoria de noves tecnologies www.santfeliu.cat/online, el blog de Sant Feliu On Line www.santfeliu.cat/tic i el twitter @santfeliuonline així com en el lloc web de XarCont, a la seva pàgina de Facebook i el seu twitter: @Xarcont
  • Obsequis: cadascun dels autors/es dels 5 millors Twittrelats rebran un lot de llibres i un pack tecnològic.

Recordeu que si no domineu Twitter i voleu participar en aquest concurs, podeu aprendre a utilitzar aquesta eina als tallers d'alfabetització i inclusió digital que s'organitzen al Punt TIC municipal del Palau Falguera. La dinamitzadora digital també us ho podrà explicar a les hores de consulta i accés lliure del telecentre.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior