Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
06/12/2023 01:54:04

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Tres emprenedors del Centre Yuzz Sant Feliu llancen l'aplicació mòbil Sant Jordi App per viure una Diada 2.0

19/04/2013
Lectures: 4577
Tres emprenedors del Centre Yuzz Sant Feliu llancen l'aplicació mòbil Sant Jordi App per viure una Diada 2.0

Vols fer viure a algú una Diada de Sant Jordi diferent?

Vols descobrir i ser el protagonista d'una nova forma de sentir la Llegenda de Sant Jordi?

Aprofitant una festa tan marcada com és la Diada tres emprenedors del Centre Yuzz, en Manel Fradera, en Carlos Blasi i en Jordi Arcas, ho faran possible ja que han desenvolupat "Sant Jordi App", una aplicació de mòbil per adaptar la celebració del 23 d'abril a les noves tecnologies, i apropar tant la Llegenda de Sant Jordi com la Festa del Llibre als usuaris.

L'aplicació Sant Jordi App permet conèixer la Llegenda de Sant Jordi a través dels nous smartphones o telèfons intel·ligents, accedir a un mapa interactiu amb informació sobre parades de roses, de llibres i de signatures d'autors a tot Catalunya, i enviar una versió personalitzada de la Llegenda a tots aquells contactes que vulguem sorprendre amb l'aplicació.

L'aplicació ja ha estat acceptada per les multinacionals Apple i Google, i per tant estarà disponible per telèfons iPhone i Android. En breu també estarà disponible per a Windows Phone i Blackberry.

L'aplicació està disponible en Català, Castellà i Anglès, permetent així que aquells que desconeixen la Diada puguin descobrir-la i fer-la seva.

Sant Jordi Apps

A més, totes les persones que la descarreguin podran enviar a les persones a qui més estimin petites llegendes personalitzades amb el seu nom i el de la seva parella, convertint-se així en personatges de la festa.

La principal innovació de Sant Jordi App és la incorporació de mapes on els usuaris poden trobar les parades de venda de roses o de llibres que tinguin a prop seu, i les parades que visitaran els seus autors preferits per signar llibres.

Essent la Diada un dia on autors i lectors es retroben per compartir opinions, i aconseguir exemplars signats, Sant Jordi App busca facilitar la tasca de trobar les parades on estaran els autors desitjats. D'aquesta manera, un usuari pot veure el llistat de parades que visitarà un autor al llarg de la Diada, o bé veure quins són els diferents autors que passaran per una mateixa parada. A més, tota persona que tingui una parada de llibres podrà afegir-hi la seva ubicació des de la pròpia aplicació.

En aquests vídeos de presentació pots fer un tast audiovisual ràpid de com és l'aplicació.

En Manel, en Carlos i en Jordi,  amics i companys d'estudis a la UPC, volen entrar en el món de les aplicacions mòbils amb la seva iniciativa emprenedora JMC Developers i no paren. Ja el mes de març van ser els protagonistes de la secció Emprendedores con ingenio de la revista Emprendedores on explicaven el seu projecte presentat al Centre Yuzz Sant Feliu, consistent en una tecnologia o framework per a smartphones, o dispositius mòbils d'última generació, que permeti la posterior aparició d'aplicacions basades en el reconeixement de sonsAquí podeu llegir l'article sencer: "Reconocimiento de la voz a través del móvil".

El concurs YUZZ és una iniciativa de la Fundación Banesto, que l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat impulsa i organitza a la ciutat i que s'ubica als espais d'emprenedoria i innovació social digital del Punt TIC Torre del Roser.

Enllaç de l'aplicació Sant Jordi App: www.santjordiapp.cat

Sant Jordi App a Twitter: www.twitter.com/santjordiapp

Sant Jordi App a Facebook: www.facebook.com/SantJordiApp

 


 

S’han fet ressò de la notícia:

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior