Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/07/2024 20:43:33

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu acull un nou Kfé Innovación sobre emprenedoria: #kfe07

08/05/2013
Lectures: 5987
Sant Feliu acull un nou Kfé Innovación sobre emprenedoria: #kfe07

El proper divendres 17 de maig, de 18 a 20 hores, tindrà lloc una nova convocatòria del Kfé Innovación i Sant Feliu de Llobregat serà seu d'una de les diverses trobades que és faran a Catalunya, Espanya i el món.

A la nostra ciutat aquest esdeveniment comptarà amb la col·laboració del Centre Yuzz Sant Feliu d'emprenedoria de base tecnològica per a joves de Fundacion Banesto i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat,ubicat als espais d'emprenedoria i innovació social digital del Punt TIC Torre del Roser.

En aquest enllaç podràs fer la inscripció a la seu de Sant Feliu del Kfé: http://kfe07santfeliu-es2005.eventbrite.com/?rank=1

Kfé Innovación és un format de trobada obert de participació ciutadana en el qual unes 20 persones es reuneixen presencialment al voltant d'un cafè per parlar de temes relacionat amb la innovació.

Kfé Innovación - Un café, mil ideas

En el cas de Sant Feliu de Llobregat, el tema serà "Emprendizaje, 360º de apoyo", és a dir, l'emprenedoria des de la globalitat, una qüestió que donarà continuïtat al tema de debat de les anteriors edicions del Kfé a la nostra ciutat que es va celebrar al 2012 i que va ser l'emprenedoria, el coworking i la innovació a nivell local.

La idea és que, en el marc del Kfé Innovación, es puguin debatre i analitzar qüestions, relatives a l'emprenedoria en un sentit ampli empresarial, social, corporativa...) i també com a entorn d'innovació, i les fórmules que s'han utilitzat per emprendre així com les principals dificultats amb que aquestes persones es troben en el seu dia a dia, amb múltiples actors i agents de Sant Feliu de Llobregat i, entre tots i totes, puguem conceptualitzar propostes de foment de la iniciativa i l'esperit emprenedor per a la nostra ciutat.

Algunes de les qüestions que es debatran són:

 • L'emprenedoria va més enllà de l'empresa?
 • Què és un/a emprenedor/a social?
 • És un error vincular l'emprenedoria com a solució a la crisi?
 • Serà clau el paper de les escoles de cara a crear emprenedors? A emprendre s'aprèn? L'actitud emprenedora s'educa?
 • Tenen les persones emprenedores suficient recolzament?
 • Com contacten amb aquelles persones o iniciatives que els poden ser d'interès?
 • Seria d'utilitat una xarxa local de col·laboració entre emprenedors?
 • Podem avui ser emprenedors sense tenir en compte les TIC?
 • Cal ser jove per ser emprenedor o té més a veure amb les competències, actitud, aptituds? O amb els recursos a l'abast?
 • Cal ser líder per emprendre?
 • Heu fracassat amb algun negoci i heu tret un aprenentatge de l'experiència per a aconseguir tirar endavant més iniciatives?
 • Una persona emprenedora ha de ser capaç sempre d'analitzar els problemes i assumir riscos?
 • Emprendre en solitari o en equip?

En definitiva, que demanem el teu ajut per tal que, entre tots, parlem d'experiències i contrastem fórmules i punts de vista, imaginem espais i ecosistemes locals afavoridors de l'emprenedoria, agradables i estimulants on treballar en comunitat, compartir recursos i donar peu a sinèrgies i col·laboracions de tots tipus.

Ens expliqueu la vostra experiència?Esperem comptar amb la participació a la Xarxa de molts santfeliuencs en aquesta iniciativa lliure i oberta amb una nova metodologia social de debat que s'organitza per tercera vegada a la ciutat.

Kfé Innovación

Us esperem presencialment el divendres 17 de maig a les 18.00 h. a la Sala d'actes de la Torre del Roser (c/ Joan XXIII, 14) per parlar-ne. Recordeu que les places són limitades.

El hashtag, o etiqueta, general de la convocatòria de Kfé Innovació a Twitter és #kfe07 i el particular de l'esdeveniment a Sant Feliu és #SFL01

No t'ho pensis. Participa...

Vols saber més sobre el Kfé Innovación? Vols saber com funciona Kfé Innovación?

L'objectiu del temps de la sessió serà arribar a un mínim consens entre les persones assistents, on s'aconsegueixi una proposta d'acció relacionada amb el tema triat. Aquesta proposta d'acció, concretada en un llistat de propostes derivades del debat, es llançarà a la resta de seus. Les converses a la Xarxa, així, es barregen via xarxes socials entre tots / es els / les participants de les diferents seus. Amb tota la informació recollida es crearà un repositori electrònic recopilatori i en ell s'intentaran recollir totes les experiències, debats, iniciatives, reflexions…

Més informació: http://kfe07santfeliu.blogspot.com.es/

Comparteix
Salta a la part superior