Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/07/2020 08:22:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

16/09/2013
Lectures: 2258
Entrevista amb Ecopeix, empresa usuària de la sala de reunions de Co-Work-Tic

Com ja us hem comentat en anteriors ocasions, des del 2 de juliol teniu al vostre abast Co-Work-Tic, el nou espai de coworking de Sant Feliu de Llobregat, un lloc per treballar i desenvolupar projectes, fer contactes i organitzar reunions, que consta de dues sales de treball compartit i una sala de reunions. 

Aquesta sala de reunions de 20 m2 té una taula de trobada i treball amb capacitat de fins a 10 persones i es troba equipada amb televisió de 40 polsades, ordinador connectat a la TV, reproductor de DVD, videoconferència, connexió wifi a internet, pissarra, calefacció i aire condicionat. Es lloga per hores, segons agenda disponible de la sala, al preu de 5 €/ hora per a empreses no usuàries de l'espai de coworking i de 3 € / hora per a empreses que treballin habitualment al nostre espai. 

Aquest setembre, l'empresa Ecopeix ha estat la usuària principal de la sala de reunions de Co-Work-Tic. Ens reunim amb la seva gerent, Agata Crespo, per conèixer-la una mica millor.

    

  • Bon dia, Agata, benvinguda.
  • Explica'ns una mica quina és l'activitat de la teva empresa, Ecopeix.

Ecopeix es dedica a la distribució de peix fresc portat directament de Mercabarna tant a particulars com a restaurants. La nostra empresa es diferencia per la qualitat del producte i el preu reduït. Al no tenir un local físic com una peixateria, i al no haver-hi intermediaris ens podem permetre baixar els preus i atendre personalment a cadascun dels nostres clients. Tenim una  forta quantitat de clients que amb solament provar-ho una vegada han quedat contents i són clients fixos.  

  • Com a gerent d'Ecopeix, ets usuària habitual de la sala de reunions de Co-Work-Tic. Ens agradaria que ens donessis la teva visió. Explica'ns una mica per a què l'has feta servir i quins avantatges té per a la teva empresa.

Jo utilitzo la sala de reunions perquè els preus per un despatx són massa elevats per a l'ús que dono. Tinc el meu propi despatx a casa, però m'agrada separar una mica la vida familiar amb la laboral, i en aquest espai aprofito moltíssim millor el temps. A més el preu no està malament. Si els preus segueixen així i no trobo un despatx adequat per les hores que puc utilitzar-ho, em plantejaré l'usar els vostres serveis tot l'any. 


Recordem també que a Co-Work-TIC disposem d'una sala d'actes amb capacitat de fins a 80 persones on celebrar-hi esdeveniments, reunions, presentacions de producte, formació, etc.

Al lloc web www.santfeliu.cat/coworking podeu obtenir més informació en detall (fotografies dels espais i tarifes) i que la contractació i el pagament es realitza amb un senzill tràmit per Internet, de manera còmoda i ràpida. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar