Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
08/04/2020 08:53:40

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

22/01/2014
Lectures: 2501
Co-Work-TIC, balanç de mig any de funcionament i plans de futur.

Ja ha passat mig any des que el passat 2 de juliol s'inaugurés oficialment Co-Work-TIC, l'espai de coworking de Sant Feliu que es troba a l'edifici de la Torre del Roser.

Durant aquest temps, i de mica en mica, l'espai amb dinàmiques de col·laboració s'ha anat obrint a la ciutat i bona prova d'això són les més de 30 visites de coneixement programades al Centre.

Hem tingut la visita de diverses entitats i organismes que han vingut a conèixer de primera ma l'experiència de cotreball, innovació i TIC, com associacions empresarials com PIMEC, altres centres de coworking de la ciutat de Barcelona o centres de promoció econòmica de Catalunya però també ens han fet difusió mitjans locals de comunicació i hem contactat amb diferents entitats, empreses i emprenedors de la ciutat de Sant Feliu.

Co-Work-TIC

L'espai de coworking Co-Work-TIC va començar a treballar, amb diverses proves pilot i amb una ocupació ja molt bona de sortida, en la sala d'administració electrònica, mitjançant l'aglutinament i clusterització de diversos projectes relacionats amb tramitació i serveis electrònics en el portal web del nostre i d'altres ajuntaments.

La sala d'emprenedoria i innovació social ha tingut un procés incremental d'ús i utilització on s'han anat incorporant emprenedors: els projectes d'emprenedoria finalistes guanyadors del programa Yuzz de Fundación Banesto, FootPrints i Amb Seny Estudi; les empreses locals PovArt, Abeceweb i Mans Digitals; diversos coworkers ocasionals relacionats amb el món audiovisual; etc.

Tot plegat fa créixer la xarxa de cotreballadors i innovadors, les sinergies entre iniciatives i la generació d'ingressos municipals.

D'aquesta manera Co-Work-TIC ha generat un total de 2.694,40 ? d'ingressos durant el 2013, i la previsió del 2014 és clarament de consolidació i creixement.

D'aquests ingressos destacar que el 60%, corresponen a la sala d'administració electrònica que es troba actualment al 80% de la seva capacitat, mentre que la sala d'emprenedoria i innovació ha generat el 31% dels ingressos i la sala de reunions ha generat un import de negoci del 9% del total recaptat.

Distribució dels ingressos generats per les sales de l'espai de Coworking

Aquesta sala per trobades i utilitzacions esporàdiques és un dels recursos que presenta un més clar potencial de creixement. Recordem que aquest espai de reunió i networking es troba equipat amb una taula de treball amb capacitat fins a 10 persones, televisió de 40 polsades, ordinador connectat a la TV, reproductor de DVD, videoconferència i connexió wifi a Internet.

També cal tenir en compte que tot i que la inauguració es va realitzar el 2 de juliol, el centre s'ha trobat en plena operativitat únicament des del setembre.

Per tal de millorar l'espai està previst que durant el primer trimestre de 2014 es realitzin diverses actuacions i obres a la Torre del Roser per dotar-lo d'una zona office, equipada amb nevera, microones, cafetera, i una taula amb tamborets, un nou espai per relaxar-se, dinar, fer un cafè i desconnectar durant la jornada laboral.

Us animem a tots i totes a que veniu a conèixer Co-Work-TIC, el vostre espai de coworking a Sant Feliu. Per concertar visita ho podeu fer al telèfon 93 685 80 24 o al correu electrònic tic@santfeliu.cat.

Aquí podeu veure el recent vídeo presentació de l'espai "Co-Work-TIC, coneix l'espai de coworking de Sant Feliu":

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar