Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/06/2019 15:57:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

  06/02/2014
  Lectures: 1166
  Trobada a Co-Work-TIC per parlar d'estratègies col·laboratives amb Co-emprèn

  A Co-Work-TIC, el centre de coworking i factoria d'idees de Sant Feliu, ens encanta la gent innovadora de mena, la nostra visita d'avui ho era. 

  El nostre centre ha propiciat una trobada  per conèixer i compartir estratègies col·laboratives i de cooperació amb Teia Guix, de l'empresa (*Co-emprèn*).

  Des de Sant Feliu Innova contínuament estem buscant noves maneres d'estimular la creativitat, la innovació i l'emprenedoria digital, i el nostre espai de coworking és el marc ideal per connectar tots aquests punts. Amb la Teia s'ha parlat de projectes de cooperació, de compartir experiències, de com estimular i potenciar la creativitat des de les escoles, de reinventar-se i de posar en valor el know-how acumulat que hi ha darrere de la vida professional de cadascú.  

  Ens ha semblat una iniciativa molt interessant la de Co-emprèn "cooperar per crear", i el seu objectiu de contribuir a generar benestar econòmic i social oferint serveis de cooperació per facilitar solucions a l'hora de crear i innovar, a les empreses, organitzacions i emprenedors mitjançant la creació de noves idees, projectes, productes i serveis i empreses, a través de la cooperació entre empreses, persones i organitzacions, oferint serveis innovadors.

  A Co-Work-TIC treballem per potenciar l'emprenedoria tant des del foment del desenvolupament d'idees emprenedores, com esdevenint un accelerador d'start-ups, empreses que comencen en el món digital previ a la seva fase de consolidació.  I en molts d'aquests casos les sinèrgies que s'hi realitzen tenen la vessant Co: Col·laboració entre professionals, Co-mpartir projectes i il·lusions,...en definitiva: Coworking.

  Ara, a més, la tecnologia ens ha facilitat enormement el fet de col·laborar, de compartir (recursos, coneixement, know-how...) i crear i cocrear continguts però també cal una actitud i un canvi de mentalitat per col·laborar per aconseguir resultats i una avantatge competitiva en un entorn global.

  Desitgem el millor a la Teia i a Co-emprèn, sempre tindran un lloc a Co-Work-TIC pels seus projectes i reptes. 

  Si necessiteu recolzament en el desenvolupament de la vostra idea o projecte digital, ens trobareu a la segona planta de la Torre del Roser, al c/Joan XXIII, 14. Ens podeu contactar al telèfon 93 685 80 24 o al correu electrònictic@santfeliu.cat. 

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar