Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/07/2020 08:07:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

20/06/2014
Lectures: 2304
Agata Crespo, d'emprenedora a escriptora

Ja us hem parlat en altres ocasions de l'Agata Crespo, una jove emprenedora ex participant de l'edició 2012-2013 de Yuzz Sant Feliu que ha portat a terme diversos projectes, com l'empresa Ecopeix, de la que ja varem fer notícia en el seu moment. Fins ara coneixíem la seva faceta empresarial, però no sabíem que, a més, l'Agata és escriptora.

Al setembre sortirà a la llum la seva primera obra, "Todos los dias de mi vida", de la mà de l'editorial Éride. Es tracta d'una novel·la romàntica adreçada a un públic adolescent que barreja ficció amb realitat.  

Després de molts anys esperant en un calaix – l'Agata va escriure la novel·la amb només 16 anys- l'autora va decidir que ara era el moment de publicar-la. Va començar a enviar-la a moltes editorials, però a més d'haver d'esperar durant molts mesos per saber si era publicable o no, la majoria d'editorials li demanaven fer modificacions, condició que l'Agata no estava disposada a acceptar, tractant-se d'una narració que conté fets reals.  

Actualment la novel·la es troba en fase de producció i en un parell de mesos es llançarà la primera edició. Per a l'Agata, es tracta d'un somni realitzat, i en un futur espera poder publicar les altres dues obres que ja té escrites.  

Des de Sant Feliu Innova li desitgem molta sort i esperem que "Todos los dias de mi vida" sigui un èxit! 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar