Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/07/2020 08:17:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

23/07/2014
Lectures: 1299
Coneguem a David Martínez, realitzador audiovisual i coworker

Avui us presentem a David Martínez, un jove realitzador audiovisual i participant del Yuzz 2012-2013, que treballa com a freelance des de Co-Work-TIC, l'espai de coworking de Sant Feliu.

En David va estudiar realització audiovisual a l'escola EMAV i es dedica a la creació de contingut audiovisual com ara reportatges, notícies, documentals, spots, videoclips, videobooks i peces de ficció, assumint tot el procés de creació; des del guió, a la producció, passant per la realització com a càmera i director, la gravació de so en directe i l'edició de vídeo.

A més, el nostre coworker col·labora amb Pistoleros de Edison, l'associació cultural d'audiovisuals santfeliuenca creada per ell mateix i que ha presidit durant tres anys. Amb aquesta associació ha realitzat peces audiovisuals de ficció com curtmetratges, spots promocionals, reportatges i videobooks, però també ha organitzat esdeveniments com passes de curtmetratges, concursos de fotografia a la ciutat, tallers de guió i curtmetratges, i concerts durant les festes de tardor i primavera. 

Actualment compagina la realització de peces informatives per a Sant Feliu Innova, amb la preparació de dos projectes documentals sobre la història de la ciutat i les seves entitats juvenils, i la redacció dels guions d'una sèrie de deu episodis que es començarà a rodar a partir de 2015. A banda de tot això, aquest jove emprenedor col·labora amb Mans Digitals, una de les empreses sorgides del nostre espai de coworking, mentre treballa en la creació del seu propi projecte com a autònom, que té previst presentar-nos durant els propers mesos.  

Aquesta és una mostra més del recull de talents que treballen a Co-Work-TIC. Si a tu també t'agradaria compartir espai de feina i experiències amb altres professionals, visita'ns! Ens trobaràs a la segona planta de la Torre del Roser. Demana informació a tic@santfeliu.cat o trucant al 93 685 80 24. 

A continuació podeu veure el vídeo guanyador del concurs "Cámaras y...¡Acción!" de Yuzz, dirigit i editat per en David.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar