Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/02/2020 21:58:21

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

30/01/2015
Lectures: 1500
Co-Work-TIC, balanç de funcionament 2014

L'any 2014 ha estat un any de consolidació per Co-Work-TIC, l'espai de coworking de Sant Feliu que es troba a l'edifici de la Torre del Roser.

Durant aquest temps, i de mica en mica, l'espai amb dinàmiques de col·laboració s'ha anat obrint a la ciutat. Les seves sales de treball, obertes a ciutadania i entitats, han estat utilitzades en diverses i variades ocasions. Aquest any l'espai ha afegit a més entre els seus equipaments una zona office, equipada amb nevera, microones, cafetera, i una taula amb tamborets, un nou espai per relaxar-se, dinar, fer un cafè i desconnectar durant la jornada laboral.

Pel que fa a les sales de treball, en la sala d'administració electrònica s'ha continuat amb la bona ocupació amb la que va començar el 2013, mitjançant l'aglutinament i clusterització de diversos projectes relacionats amb tramitació i serveis electrònics en el portal web del nostre i d'altres ajuntaments i que ha incorporat nous professionals durant el 2014. 

La sala d'emprenedoria i innovació social ha tingut un procés incremental d'ús i utilització on s'han anat incorporant emprenedors: projectes d'emprenedoria de la nova edició Yuzz (La Píldora Comunicación); les empreses locals MJOI, Abeceweb i Mans Digitals; diversos coworkers ocasionals relacionats amb el món audiovisual; etc. Aquesta ha estat la sala utilitzada també per l'equip del PO de dinamitzadors digital de Fem Barri.

Tot plegat fa créixer la xarxa de cotreballadors i innovadors, les sinergies entre iniciatives i la generació d'ingressos municipals.

D'aquesta manera Co-Work-TIC ha generat un total de 4.140,80 € d'ingressos durant el 2014, confirmant les previsions que es tenien de consolidació i creixement en el seu ús i que suposa un increment del 53%.

A més, l'any 2014 han passat per les instal·lacions de Co-work-TIC més emprenedors i pre-emprenedors. Hem tornat a tenir els nostres yuzzers, en les sessions formatives de la sala d'actes i treballant al nostre espai, ens han visitat  i hem assessorat a un total de 88  persones en els diferents usos que poden fer de les noves tecnologies orientades a la seva idea de negoci o branding personal.

Les dades de l'enquesta TIC que es va realitzar el 2014 ens diuen que encara és un espai molt poc conegut, però que aquells que el coneixen el valoren molt bé, amb un 8,8 sobre 10.

I vosaltres, si encara no ens coneixeu, veniu a visitar-nos a la segona planta de la Torre del Roser. Podeu contactar amb nosaltres al telèfon 93 685 80 24 o al correu electrònic tic@santfeliu.cat

 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar