Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/07/2020 08:11:21

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

13/03/2015
Lectures: 1660
Parlem amb Electroplasmatic sobre comunicació digital

Com podem treure profit de les xarxes socials? Quines accions de màrqueting offline es poden realitzar per complementar l'ús del web 2.0? Com podem incentivar la participació dels usuaris? Aquestes són algunes de les preguntes que es feia l'equip d'Electroplasmatic Games, l'estudi de videojocs independent que va participar en la darrera edició de Yuzz Sant Feliu.

Per resoldre alguns d'aquests dubtes, recentment ens ha visitat un dels membres de l'equip, en Dan Raigorodsky, disposat a millorar l'estratègia de comunicació digital d'Electroplasmatic. Si fa un temps la seva prioritat era donar a conèixer el seu principal projecte, Clara the Game, actualment la seva estratègia està més centrada en Oh my Frog: Surf Rescue, un nou videojoc que properament sortirà al mercat i per al que ja tenen el terreny preparat perquè el seu target el conegui.       

Tot i la gran popularitat aconseguida als diferents perfils socials que tenen actius, l'equip d'Electroplasmatic és conscient de que per aconseguir més participació i fidelitzar al públic cal invertir temps, oferir continguts de qualitat i mantenir una freqüència d'actualització constant. Però a vegades amb això no n'hi ha prou i cal portar a la pràctica altres accions complementàries com col·laboracions amb youtubers influents del món del videojoc o organització d'esdeveniments com tornejos presencials o en línia amb "gamers" que puguin testejar el propi producte.

Seguirem pendents dels progressos dels nostres exyuzzers i serem els primers en informar-vos del llançament del videojoc Oh my Frog: Surf Rescue.

Recordeu que a Sant Feliu Innova oferim servei d'assessorament digital a mida adreçat a empreses, emprenedors i a qualsevol persona que necessiti ampliar els seus coneixements en el camp de les noves tecnologies. Més informació a tic@santfeliu.cat o al 93 685 80 24.

Acció subvencionada pel SOC  en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Fons Social Europeu

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar