Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/09/2020 16:47:33

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

02/07/2015
Lectures: 2912
Funtrip4all segon classificat en el premis d'Emprenedoria Social de l'Ajuntament de Barcelona

Funtrip4all és un projecte fruit de la col·laboració de dos yuzzers de l'edició 2014: Jennifer Baños, segona classificada a Yuzz Sant Feliu i Núria Valero, guanyadora a Yuzz Tarragona.

Avui, dins la sessió del certamen BIZ Barcelona, el seu projecte ha estat escollit com el segon millor en emprenedoria social per l'Ajuntament de Barcelona.

Yuzz va ser la plataforma mitjançant la que es van conèixer i van decidir sumar sinergies i projectes en Funtrip4all, una plataforma online d'activitats turístiques i d'oci pensada per a persones amb discapacitat física o psíquica.

Moment del certàmen BIZ Barcelona

El seu projecte ja va rebre també al desembre 2014 el Premis Empresa Tarragona Smart City dins la categoria d'innovació social. 

Moltíssimes felicitats per aquest nou reconeixement! Des de Sant Feliu Innova estem molt contents de veure com els nostres yuzzers van avançant amb els seus projectes

El programa YUZZ està dirigit pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el patrocini de Banco Santander, mitjançant la División Global Santander Universidades, i la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

 

Acció subvencionada pel SOC en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Fons Social Europeu

Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar