Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/07/2020 06:43:58

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

11/11/2015
Lectures: 681
Coordinació Yuzz Sant Feliu: perspectiva local i reptes de ciutat

 Parlem amb la Isabel Custodio, coordinadora per segon cop del programa Yuzz al Centre Yuzz Sant Feliu...

 

  • Primer de tot, Isa explica'ns què és i en què consisteix el Yuzz i ser un yuzzer

Yuzz és un programa d'acceleració de projectes dirigit a persones d'entre 18 a 31 anys i que tinguin una idea en base tecnològica.

A Sant Feliu, el que diem és que, si tens una idea i ets jove, porta-la a Sant Feliu Innova i tots junts buscarem aquesta innovació tecnològica.

I ser un yuzzer és doncs ser un jove amb idees, apassionat, amb ganes de fer coses diferents, amb ganes de treballar per un mateix i tenir una mirada d'innovació tecnològica.

  • Com a coordinadora, què esperes d'aquesta edició?

Espero molts projectes, moltes ganes de participació i idees innovadores. Nois i noies de la comarca que vulguin aprendre com convertir un repte o un projecte personal en empresarial.

  • Sabem que feu un campus previ al programa..Explica'ns què fareu !

El dia 28 se celebrarà el tradicional Campus Yuzz que enguany es dirà Social Smart Campus Yuzz. Com que cau en la setmana de la Co-Inovació del Baix Llobregat s'ha decidit donar-li un caràcter totalment ciutadà, obert a tothom que tingui una idea amb l'objectiu de millorar la vida a la ciutat.

Treballarem com convertir idees a través d'eines tecnològiques i conceptes d'Smart City en possibles projectes de negoci.

  • En David Carrasco, guanyador de l'edició Yuzz 2015 era a Silicon Valley la setmana passada amb la resta de guanyadors de tota Espanya. Però què ha de tenir un projecte per ser Yuzz o perquè triomfi el seu pla d'empresa?

Ha de ser dinàmic, obert a noves incorporacions i a l'evolució. Ha de comptar amb el component d' innovació, d'evolució, d'equip i han de tenir una escalabilitat, és a dir, un potencial per generar activitat econòmica.

 

 

  • Teniu novetats enguany per al centre Yuzz Sant Feliu?

Són tres les novetats i és que s'ha ampliat el col·lectiu beneficiari fins a participar, fins als 31 anys. A més, el calendari s'adapta al col·lectiu universitari, ja que arrenca al mes de desembre i s'acaba al mes de maig. I per últim, a escala petita, el centre de Sant Feliu es converteix en un centre Hub Tecnològic Social, el 1r de la comarca. És un espai viu d'aprenentatge.

  • Consell per als nous yuzzers...

Que deixin la vergonya a casa, que vinguin al campus i que avancem tots cap a una cultura on és el ciutadà qui fa moure la riquesa d'un país a través de les seves pròpies idees i el seu talent.

 

Aquí podreu trobar l'entrevista de Ràdio Sant Feliu a Isabel Custodio.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar