Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/10/2019 04:57:42

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

30/11/2015
Lectures: 1406
Aula Digital I: Internet segura

Realitzada al Punt TIC Palau Falguera la primera de les activitats educatives que s’ofereix als centres de Sant Feliu de l’Aula Digital , una sessió per  donar a conèixer als infants i als seus docents un ús segur i eficient de les xarxes socials i Internet

La primera d’aquestes activitats es va realitzar el passat 24 de novembre amb els alumnes de primer d’ESO de l’Escola Mestral.

Les xarxes socials són molt atractives pels infants i joves i la majoria les utilitza habitualment, però sense  els  coneixements imprescindibles i sense la guia de l’adult.

Els joves internautes van descobrir els perills dels malware que podem trobar a la xarxa, com els virus, els cucs, els spyware i altres sistemes que poden hackejar el nostre ordinador i exposar tota la nostra informació personal. A més a més, també vam parlar sobre la seguretat de les diferents xarxes socials i com protegir-nos de possibles amenaces i que fer en el cas que patim alguna mena de ciber-acós.

 

Els alumnes es van mostrar molt participatius, fent preguntes constantment i molt atents a les explicacions dels dinamitzadors.
Per acabar la sessió, i per demostrar els coneixements adquirits, els hi vam proposar una partida a un trivial sobre seguretat a la xarxa per equips!
L’equip més ràpid va rebre un petit obsequi en forma de diploma, certificant les seves habilitats en la seguretat cibernètica!


Aviat realitzarem aquesta activitat amb altres classes d’escoles i instituts municipals, estigueu atents!

Mes Informació:

S'amplia la proposta d'activitats educatives municipals relacionades amb la innovació i la tecnologia

Internet Segura per infants i el servei municipal "Aula digital"

S'inicia la distribució a les escoles dels kits de la campanya "A internet posa seny"  

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar