Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/07/2020 07:33:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

28/12/2015
Lectures: 1160
Entrevista a dues participants del programa JobLab!

Tenim bones noticies de part d'alguns dels nostres ex-joblabers! Avui us presentem a l'Alicia i la Pepa Chaves, dues germanes santfeliuenques de tota la vida que per fi s'han decidit a emprendre i que ho estan aconseguint amb el suport d'altres empreses santfeliuenques.

En aquesta petita entrevista, ens parlen del seu treball i ens deixen algunes reflexions sobre el seu pas per el nostre programa de pre-emprenedoria!

1- Perqué vau decidir participar al programa Joblab?

Per veure altres sortides diferents al que s'entén per emprenedor, ja que, una cosa és ser emprenedor i una altra ser innovador. Ens vam apuntar al taller per veure si ens oferien alguna cosa diferent.

També, per saber si del món de les manualitats (què és el que ens agrada fer) podíem extreure una activitat econòmica, o més sinó una petita ajuda per al dia a dia; venent els nostres productes als amics i a tothom.

2- Una vegada finalitzat, què us ha aportat?

Molta empenta i energia; creure en els projectes que per tu eren somnis i veure com es poden complir i tornar-se realitat.

A més a més, amb el programa Joblab vam participar en una sessió on buscàvem propostes per millorar la nostra ciutat.Va ser una bona experiència d'on van sortir idees molt interessants.

En definitiva, què hem aprés un munt de conceptes per millorar les nostres idees i a sobre, hem sortit amb moltes més! També conèixer més emprenedors amb boníssimes idees i projectes.

3- Que en penseu del contingut del programa Joblab?

De les cinc sessions del programa (la idea, l'emprenedor, les TIC, la financiació i la comunicació) pensem que són molt bones; però proposariem fer més sessions de cada, ja que només amb una et quedes com si només haguessis fet un tast.

És a dir, doblar els dies de cada sessió per poder aprofundir en certs coneixements que són més difícils i què és podrien desenvolupar una mica més i així sortir molt més preparats!

4- Després d'aquesta experiència, quins projectes teniu en ment?

Estem testejant el terreny a veure si podem engegar el nostre projecte de manualitats. Ja hem fet algunes proves i de moment el nostre producte (ja que de moment només tenim un prototip base que adaptem a gust de qui ho compri) s'està venent bé; i n'estem molt contentes!

5- Col·laboreu o voleu col·laborar amb alguna entitat/empresa santfeliuenca?

Si! Estem treballant amb una noia que ha obert el seu propi negoci aquí a Sant Feliu! La botiga és diu Opportunitas.

L'Amàlia, la propietària de la botiga, pel que ens ha explicat, també va participar a laII Setmana de la Co-innovació al Baix Llobregat; a la jornada "Fem Innovació Social al Baix Llobregat"a Sant Boi.

Vam anar un dia a parlar amb ella a veure si ens podia donar un cop de mà, deixant-nos vendre el nostre producte a la seva botiga i ens va dir que si!

A més a més, aprofitant la fira de Nadal del passat diumenge, també vam poder vendre al seu stand.

7- Teniu alguna plataforma digital per poder veure el vostre treball?

Estem treballant en això. De moment tenim un munt de fotografies del nostre producte i  ens agradaria fer algun tipus de presentació per poder exposar-lo millor.

A més a més, pensem que abans de fer una plataforma digital per vendre hem de tenir més stock per poder satisfer bé les demandes sense cap inconvenient. I també abans de llençar-nos a la venta per internet, volem posar algun tipus de protecció a la nostra idea, algun tipus de copyright o el concepte de marca.

8- Al marc del Programa Joblab, vau participar en la II Setmana de la Co-Innovació al Baix Llobregat amb l'activitat "Codissenyant la ciutat; ciutadans amb talent identifiquen reptes". Com creieu que tot aquest talent pot millorar la nostra ciutat?

Si, és clar! Van sorgir moltes propostes i molt interessants. I nosaltres com bones ciutadanes-emprenedores que som, si aconseguim el suport econòmic, tan de forma oficial com amb suport popular amb micro-mecenatges i semblants, per poder portar-les a terme, no dubtis que ho farem.

Ara que ja les coneixeu, estigueu atents del que poden fer aquestes dues germanes emprenedores. Només es qüestió de temps que ens sorprenguin molt gratament!

Notícies Relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar