Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/11/2023 18:09:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Alumnes de 4t ESO de l'escola Mare de Déu de la Mercè s'examinen al Punt TIC

15/06/2016
Lectures: 1174
Alumnes de 4t ESO de l'escola Mare de Déu de la Mercè s'examinen al Punt TIC

El passat dimarts 14 de juny els alumnes de 4t d'ESO de l'escola Mare de Déu de la Mercè van aconseguir el seu certificat ACTIC al Punt Tic Palau Falguera.

L'Actic és una certificació acreditativa de la competència digital (nivell bàsic, mitjà o avançat) mitjançant un certificat que emet la Generalitat. Aquests certificats són una eina que pot facilitar l'obtenció d'una feina, la promoció professional, l'accés a eines d'aprenentatge virtual o l'obtenció d'una certificació professional.

Tot el grup va aconseguir ser apte al nivell bàsic i obtenir la corresponent Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

Enhorabona a tots, des de Sant Feliu Innova us animem més endavant a realitzar la prova dels nivells més avançats. 

 

Si necessites informació, relacionada amb la prova ACTIC, posat amb contacte amb nosaltres al correu telecentre@santfeliu.cat o bé presencialment al mateix Punt TiC Palau Falguera (Carrer Falguera,6).
 

Recorda si vols presentar-te a l'examen de qualsevol dels nivells has d'inscriure't a la web http://acticweb.gencat.cat/ca/ i escollir el centre col·laborador per fer la prova amb la data i horari corresponent. El Punt Tic com ja sabeu és un dels centres col·laborador que hi ha a la ciutat.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Notícies relacionades:

Els alumnes de l'escola Mare de déu reben informació sobre l'ACTICComparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior