Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/06/2023 22:02:23

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

El nostre mètode d'assessorament "1+4+1" aplicat al projecte d'una exyuzzer: Bàrbara López

08/09/2016
Lectures: 4261
El nostre mètode d'assessorament "1+4+1" aplicat al projecte d'una exyuzzer: Bàrbara López

A Sant Feliu Innova hem creat el nostre mètode d'assessorament "1+4+1" que treballa tant la ideació i el prototipatge com la base tecnològica, la gestió dels projectes i, fins i tot, mecanismes de captació de recursos o finançament.

Recentment l'hem aplicat a una de les nostres exyuzzers, la Bàrbara López, de l'edició de Yuzz Sant Feliu 2014.

Ja us hem parlat abans d'altres projectes seus, com Espaicoworking o el seu projecte Yuzz Tehago . La Bàrbara és, sobre tot, emprenedora, una persona que sempre té moltes idees i energia per dur-les a terme. Ara està dedicant-se a potenciar un dels seus primers projectes, http://practicatest.com/ , una pàgina de test online per aprovar l'examen de conduir en diferents modalitats.

 

 En aquesta ocasió l'equip de Sant Feliu Innova va realitzar una intensa sessió d'assessorament i mentoratge  per avaluar el seu actual model de negoci i estudiar com poder seguir creixent i, fins i tot, internacionalitzar la seva idea.

 

 

El projecte de la Bàrbara ja fa temps que està en funcionament i  té una àmplia base de dades d'usuaris que l'utilitzen. L'assessorament es va centrar sobre tot en definir bé el producte i el servei ofert per estudiar la millor manera de monetitzar-lo, i ajudar en la recerca de la inversió necessària per a encarar la fase de llançament i consolidació final del projecte.  I és en aquest punt final on cal cercar aliats que puguin actuar de facilitadors.

A Sant Feliu hi ha des de fa poc un altre agent que recolza i facilita el desenvolupament de projectes emprenedors: el coworking Creus http://creus36.com/. Actualment, ja està assessorant i treballant amb un dels projectes de l'actual edició de Yuzz Sant Feliu 2016 al que va oferir estada gratuïta al seu centre amb el "Premi Coworking Creus"  , i des de Sant Feliu Innova vam fer de connectors perquè coneguessin també aquest altre projecte.

 

 

En Sergi, l'emprenedor que gestiona l'espai de coworking, es va reunir amb la Bàrbara i el Dani i van veure en quin punt podien col·laborar. Precisament, un dels serveis que s'ofereixen als emprenedors que treballen al Coworking Creus és un assessorament financer i un acompanyament en l'accés a inversors.  Tots junts ja s'han posat a treballar!

Com veieu, des de Sant Feliu Innova, a banda del programa Yuzz per a joves emprenedors de base tecnològica, oferim als nostres emprenedors un recolzament i acompanyament personalitzat, suport municipal en la difusió dels projectes i assessorament a mida amb el mètode "1+4+1" de Sant Feliu Innova  i estem en continu contacte amb altres agents del territori que poden accelerar els  nostres projectes .

 

Si teniu un projecte o una idea que us agradaria desenvolupar, veniu a veure'ns i us orientarem en els passos necessaris per dur-la a terme.

Ens trobareu a la segona planta de la Torre del Roser, c/Joan XXIII, 14, telèfon 93 685 80 24, i al correu electrònic tic@santfeliu.cat .

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local.

Notícies relacionades

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior