Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/12/2023 23:27:12

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Coneixem els components del Club de Makers

10/11/2016
Lectures: 5495
Coneixem els components del Club de Makers

Coneixem els protagonistes del Club de Makers Sant Feliu: ;una comunitat de persones que posen en pràctica àmbits com la fabricació digital, la robòtica, la impressió en 3D, la programació, l'electrònica o els drons entre altres aspectes.

Cada dimecres es troben en horari de 17h a 20h a la segona planta de la Torre del Roser. 

Un espai on pot accedir tothom independentment dels seus coneixements. En els seus inicis al mes de juny van començar a crear la seva pròpia impressora 3D que actualment està finalitzada i llesta per crear nous dissenys.

Aquests dies han estat fent proves per comprovar el calibratge de la màquina i començar ben aviat amb nous projectes.

 Impressora 3D

L'organització del Club de Makers ve de la mà de l'associació Tangencial, una empresa social centrada en la formació i capacitació de persones en l'ús de la tecnologia de Fabricació Digital i Cultura Maker i que van participar a l'edició 2016 de Yuzz a Sant Feliu, on van quedar classificats en segona posició. 

Actualment el club està format per 3 components amb ocupacions i interessos relacionades amb la innovació tecnològica: Per una part tenim a Enrique López, a qui vam fer una entrevista el passat més de Juliol, un inventor que ha creat alguns aparells especialment destinats als gossos; I també tenim a l' Eloi i  la Silvia tots dos  professors de secundària  que imparteixen l'assignatura de tecnologia a diverses escoles i que no volen deixar d'estar al dia per transmitir-ho als seus alumnes. 

Per aquest motiu un dels futurs projectes del club és la creació d'un robot bípede, un robot educacional amb la finalitat de crear una eina per ensenyar ells als seus alumnes, una eina a la seva mida, als seus gustos. 

I un altre projecte futur  pensat entre tot el grup és la creació d'un dron. Perque els projectes del club de makers estan pensats i fets en base als interessos dels membres del club, que és la base de la filosofia de l'espai makerClub de Makers

Però això no és tot. També des del Club s'està oferint actualment suport a un alumne de l'escola Mestral, Xavier Taulé que està realitzant el seu treball de recerca i necessitava informació de com connectar Arduino. Xavier Taulé rebent suport per al seu treball de recerca

Com podeu veure el Club de Makers està a ple rendiment! 

Després de llegir aquesta notícia t'han entrat ganes de participar en aquests projectes o tens idees per a aportar?

Si tens ganes d'innovar creant projectes diferents i vols ser un Maker no t'ho pensis més i apropa't tots els dimecres de 17h a 20h a la segona planta de la Torre del Roser. Pots escriure'ls al correu clubmakersantfeliu@gmail.com

Fes-te Maker! 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Notícies relacionades

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior