Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
02/03/2021 11:19:40

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

29/11/2016
Lectures: 3317
Inici de les activitats educatives "Scratch" i "Internet segura"

Sant Feliu Innova va engegar la setmana passada les activitats educatives d'aquest curs amb sessions digitals, les quals s'inclouen en la proposta que s'ofereix al Departament d'Educació orientada a desenvolupar competències en emprenedoria i innovació tecnològica.

El 24 de novembre va ser el torn dels alumnes de 4rt B de l'escola Gaudí, que durant dues hores van submergir-se en l'aprenentatge de llenguatge de programació Scratch, i van crear les seves pròpies animacions i jocs mitjançant la programació.

Aquests tipus d'activitats afavoreixen el desenvolupament de noves habilitats com la resolució de problemes, el raonament lògic o contribuir a altres ciències relacionades com la matemàtica.

També s'ha començat amb alumnes de 5è de primària de l'escola Nadal l'activitat Internet Segura. Durant la sessió han descobert els perills dels malware, els virus, cucs, el spyware i altres sistemes que poden hackejar el nostre ordinador.

 

També han tractat altres temes de seguretat a Internet com els perills d'exposar la  informació personal a Internet i  que fer en el cas de patir alguna mena de ciberassetjament. 

Per finalitzar l'activitat han jugat al trivial amb l'objectiu d'assimilar els conceptes apresos durant la sessió.

Les dues sessions han estat molt participatives, els alumnes han expressat de manera oberta les seves opinions i experiències relacionades amb tots aquests temes i sobretot han après a navegar de manera més segura a la Xarxa.

 Esteu atents a les nostres xarxes que us seguirem informant de totes les activitats.

Notícies relacionades:

Comença un nou curs amb una nova oferta d'activitats educatives

Aula Digital I: Internet segura

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior