Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2021 04:30:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

09/03/2017
Lectures: 2876
Comença a Sant Feliu un curs per formar joves en videojocs i animació 3D

Avui ha començat a la Torre del Roser el curs de Tecnologies Experiencials, Videojocs i Animació 3D que ofereixen les fundacions Obicex i Fundació Futur dins dels projectes singulars de Garantia Juvenil, i que compta amb la col·laboració  de l'Ajuntament de Sant Feliu i el programa municipal Sant Feliu Innova.  

L'objectiu del projecte és desenvolupar un itinerari d'inserció per a treballar  la millora de les habilitats i competències professionals combinat amb un programa formatiu en noves tecnologies : videojocs, realitat augmentada i realitat virtual. Pren com a referència formacions del món virtual i el gaming amb una metodologia "learning by doing" que permet dotar d'empleabilitat a l'alumne i a més, pretén empoderar als joves per l'autoocupació en aquests sectors, davant les oportunitats actuals del món laboral.

Avui 20 joves, nois i noies d'entre 16 i 28 anys de Sant Feliu i altres  poblacions del Baix Llobregat, han començat aquest programa formatiu que consta tant d'hores efectives de classes teòriques i pràctiques, com de tutories personalitzades i grupals i un mes final de pràctiques en empreses. L'objectiu és contribuir i facilitar la inserció dels joves en un sector que està en clar creixement, tant en el treball per compte d'altri com en l'autoocupació, així com provocar el retorn educatiu en alguns dels joves per a dur a terme una formació superior en l'àmbit tecnològic.

Alumnes del curs de Tecnologies Experiencials, Videojocs i Animació 3D

Durant 6 mesos veurem evolucionar tot aquest grup de nous estudiants en noves tecnologies i els projectes que, dins de la formació establerta, van desenvolupant. Un tipus de formació diferent, pràctica i innovadora, que encaixa amb els objectius de la Torre del Roser com a Centre Demostrador d'Innovació i Tecnologia a la Ciutat, doncs incorporen tecnologies, mirada i impacte social i metodologies innovadores.

  

"Aquest projecte està subvencionat pel  Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el  Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb  els Projectes Singulars de Garantia  Juvenil", regulat per l'Ordre TSF/289/2016".

Notícies relacionades

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior