Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2021 04:57:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

21/03/2017
Lectures: 2032
Joves aprenents de videojocs a la Torre del Roser

Ja fa uns dies que ha començat a la Torre del Roser la formació a un grup de 20 joves en tecnologies experiencials i gaming: noves tecnologies, videojocs, realitat virtual i realitat augmentada.

I també hem tingut la visita de vells coneguts: Albert, un dels components d'Electroplasmàtic, un dels projectes yuzz de Sant Feliu a l'edició 2014, que és un dels formadors en disseny de videojocs.

Alumnes del curs de Tecnologies Experiencials, Videojocs i Animació 3D a classe

I és que el nou curs que ha començat s'ofereix per primer cop dins d'una Garantia Juvenil, com un projecte singular, i amb un temari formatiu complert que permetrà als nois i noies que hi participen orientar-se cap al  món professional dels videojocs, un dels sectors amb més potencial de creixement i més demanda de perfils, o bé reinsertar-se en altres formacions complementàries superiors. Precisament, durant la formació, també tindran sessions orientades a conèixer les noves formacions que el sector els ofereix, així com a diferents empresses especialitzades en gamificació i videojocs.

Així, per exemple, la setmana passada van fer una visita a les instal·lacions del Citilab, on van poder veure i experimentar amb les ulleres de Realitat Augmentada. I també els han vingut a explicar el Grau Superior que ofereix l'Obicex de Tècnic Superior en Animacions 3d, jocs i entorns educatius.

 

Formació en disseny de videojocs

Fins al mes de juny aquests joves rebran formació en disseny de videojocs i les noves eines que s'hi estan introduint, com ulleres, HMDs, Realitat Augmentada, Realitat Virtual, i en els fonaments i estratègies bàsiques de gamificació, però també se'ls introduïrà en les oportunitats i reptes que generen les Smart City, en la web 2.0 i les principals xarxes socials. 

Una formació eminenment tecnològica però en la que no sempre les eines TIC són imprescindibles per aprendre. Aquí us deixem un dels dibuixos de la part de disseny i proporcions que ens han deixat en una de les pissarres de l'aula. 

Un dels dibuixos de la part de disseny i proporcions

Com veieu, la Torre del Roser està plena de joves amb ganes de tenir en el món dels videojocs un futur professional. 

A partir de setembre, quan la Torre del Roser esdevingui un Centre Demostrador de projectes, innovació i tecnologia, potser els podrem veure treballant en algun projecte propi, o participant en Yuzz, com va ser el cas  d'Eletroplasmàtic o 3HappyTigers. Des de Sant Feliu Innova els desitgem molts ànims i molta sort! 

 

"Aquest projecte està subvencionat pel  Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el  Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb  els Projectes Singulars de Garantia  Juvenil", regulat per l'Ordre TSF/289/2016". 

 

Notícies relacionades

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior