Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/03/2023 18:00:42

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

7è Concurs de Microrelats via Twitter #SantFeliu #SantJordi2017

04/04/2017
Lectures: 1463
7è Concurs de Microrelats via Twitter #SantFeliu #SantJordi2017

Ja torna a ser aquí el concurs de microrelats via twitter de Sant Feliu! Aquest any amb una nova categoria per a participar-hi,relat + fotografia. 140 caràcters. Una història. Un concurs. Twitter. T'atreveixes?

Per participar només us cal  escriure una història en català de tema lliure en un màxim de 140 caràcters, i publicar-la a Twitter amb les etiquetes #SantFeliu i #SantJordi2017 fins al 30 d'abril com a data màxima. Aquest any, a més, s'incorpora una nova categoria de participació de relats que incorporin una fotografia que complementi el text. 


 

 

Podeu consultar les bases complertes de participació a www.santfeliu.cat/santjordi

Aquest any també s'incorporen dos nous membres al jurat que són vells coneguts de Sant Feliu Innova. D'una banda,  Ernest Cauhé, creador de l'app "un món de poesia", basada en l'obra de la Joana Raspall, i que oferirà com a premi als guanyadors codis de descàrrega de l'app en català i en anglès, que complementaran la resta de premis culturals que s'oferiran als 5 microrelats guanyadors.I d'altra banda, l'emprenedora i innovadora social santfeliuenca Alejandra Manzanares, amb el seu projecte "Macromundos de Ale", que oferirà com a premi les dues fotografies guanyadores emmarcades amb els seus marcs reciclats . 

 

  

Us animeu a participar? Recodeu que si no domineu Twitter, els nostres dinamitzadors digitals us poden realitzar un assessorament personalitzat en aquesta i altres eines digitals. Només cal que ens escribiu un correu a tic@santfeliu.cat 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior