Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/07/2020 08:18:07

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

04/05/2017
Lectures: 886
Coneixem a Marina Sala, emprenedora local amb passió per la tecnologia i la ciència

Avui us presentem a la Marina Sala que ens va venir a visitar a la Torre del Roser per parlar-nos del seu projecte.

La Marina és tecnòloga, mare de dos fills, i està entusiasmada amb què els nens i les nenes descobreixin la passió per la tecnologia i la ciència.

La Marina Sala a la Torre del Roser

De petita, la Marina somiava amb ser inventora, profe de mates, científica i construir robots; fruit de totes aquestes inquietuds i somnis va decidir estudiar a la Facultat d'Informàtica i també va estudiar publicitat i marketing, que va convertir-se en la seva professió.

Els seus pares també tenien una botiga a Barcelona, on de petita va aprendre sobre factures, proveïdors, clients, ventes, comandes i el valor de realitzar les inversions correctes.

Amb aquestes influències va descobrir la seva vocació professional, vendre coses per Internet, professió a la que es dedica des de ja fa 10 anys. A la qual es suma el seu entusiasme per apropar la tecnologia als nens i nenes per despertar la seva curiositat per aquest mon quan són petits, i fruit d'això va obrir una botiga de joguines educatives, un e-commerce de joguines educatives relacionades amb temes científics i tecnològics, que potencien la creativitat dels nens i nenes.

L'àmbit de les anomenades STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) serà un dels que més professionals demandi en el futur i és on hi ha menys presència de noies, que tradicionalment es decanten per altres opcions.La Marina té clar que les nenes també hi tenen molt a dir, i el joc és una eina molt bona per apropar-les a la tecnologia.  

Així, al seu e-commerce el complementa amb un blog i una secció on parla de museus dedicats a la ciència i la tecnologia arreu del mon. Una finestra a la curiositat per als més petits.

La Marina ens va venir a veure per establir línies de col·laboració amb Sant Feliu Innova, donat que hi ha àrees de connexió clares en els objectius finals. Amb les activitats educatives que Sant Feliu Innova proposa al departament d'educació cada any aconsegueix cada cop més apropar la tecnologia i la ciència d'una manera lúdica, i fer que els nens i nenes esdevinguin creadors i no només usuaris d'allò que utilitzen. Per exemple, per l'activitat d'scratch a les escoles hi ha passat aquest curs uns 200 escolars de Sant Feliu

Aquí us deixem l'entrevista que li van fer els nostres companys de Ràdio Sant Feliu on ens explica aquests i d'altres projectes que té, com  una web dedicada a les persones que es volen introduir al mon de les vendes per Internet, amb 'un blog que ofereix consells  sobre els e-commerce, i un llibre sobre vendes, "Detrás del mostrador".

La Marina Sala a Ràdio Sant Feliu

Com veieu, Sant Feliu és territori emprenedor amb iniciatives molt interessants.

Si teniu alguna inquietud sobre tecnologia o ciències no dubteu en venir-nos a visitar a Sant Feliu Innova, a la segona planta de la Torre del Roser, carrer Joan XIII, 14, i mirarem com podem col·laborar o recolzar-vos en el vostre projecte. Ens podeu contactar al telèfon 93 685 80 24 o al correu tic@santfeliu.cat.

"Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local"

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar