Notícies web

25/06/2018 13:20:41

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

10/07/2017
Lectures: 464
Autodiagnosi TIC per a empreses de comerç i serveis

La Direcció General de Comerç, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, ha elaborat una eina online adreçada als comerços i serveis amb l'objectiu que puguin obtenir, de manera àgil i senzilla, una autoavaluació del seu estat digital.  

Només cal respondre un qüestionari online i es genera un informe personalitzat que analitza l'estratègia en àmbits com  la presència a internet, les xarxes socials, la implementació del comerç electrònic online i la digitalització del punt de venda.

Per accedir a l'autodiagnosi heu de seguir aquest enllaç. i depenent de l'àmbit del comerç trobareu una valoració genèrica i un seguit de propostes de millora.

Una eina pensada per  avaluar la competitivitat de la vostra empresa en l'ús de les noves tecnologies.

 

Si voleu conèixer com innovar al vostre negoci i aprofitar les diferents eines tecnològiques que van sorgint, des de Sant Feliu innova us oferim el nostre servei d'assessorament personalitzat. Només cal que contacteu amb nosaltres. Ens trobareu a la segona planta de la Torre del Roser, c/Joan XXIII, 14, telèfon 93 685 80 24, tic@santfeliu.cat.  

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action