Notícies web

16/07/2018 20:24:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

07/08/2017
Lectures: 330
A l'estiu, els alumnes del curs de garantia juvenil inicien el seu període de pràctiques en empreses

La formació a l'aula dels alumnes de Tecnologies experiencials, videojocs i animació 3D que s'ha realitzat a la Torre del Roser va finalitzar al juny, i ara s'ha iniciat  el moment de posar en pràctica el coneixement adquirits mitjançant la realització de pràctiques en empreses, moltes d'elles de Sant Feliu. 

Fa poc ja us parlàvem de la col·laboració iniciada amb SONDER VR, el projecte yuzz del santfeliuenc Vicente Manuel Ruiz, que acollirà a dos dels alumnes per a realitar pràctiques de community manager i suport al departament de màrketing. I la Fundació  Obicex, entitat que ha participat en l'edició del curs, acollirà a dos joves en pràctiques, en aquest cas per a donar suport audiovisual i participar en projectes de gamificació.

Menjar Futur, entitat vinculada la Fundació Futur que ha liderat el projecte, també acollirà a dos dels seus alumnes per a realitzar tasques vinculades a la gestió de xarxes socials, un dels camps on hi ha més possibilitat d'inserció laboral. 

Una altra empresa local, Compartia, especialitzada en gamificació i que ja va oferir una píndola formativa als joves, incorporarà en pràctiques un dels seus alumnes al setembre per dinamitzar les xarxes socials de l'empresa, igual que la  fundació Ship 2B,  que impulsa projectes d'emprenedoria  i innovació social a Barcelona. 

Però a més, tenen prevista la realització d'una visita a l'espai de co-treball "Coworking Creus", per conèixer un dels espais de la nostra ciutat on es treballen projectes d'emprenedoria

Com veieu, mica en mica tots aquests joves van posant en pràctica els seus coneixements i consolidant noves competències que han de facilitar la seva inserció en el món laboral o educatiu. 

Si voleu informació sobre totes les activitats que es faran a partir de setembre a la Torre del Roser, us podeu posar en contacte amb nosaltres al correu tic@santfeliu.cat.

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. 

 Notícies relacionades

 Comença a Sant Feliu un curs per formar joves en videojocs i animació 3D

Joves aprenents de videojocs a la Torre del Roser

Com fer el reciclatge divertit? Coneixem les propostes del curs de projectes experiencials i gaming

Tangencial visita els alumnes de projectes experiencials i gaming 

Dolors Reig, experta en comunicació, introdueix a les xarxes als alumnes de gamificació de la Torre del Roser

 L'empresa Compartia visita els alumnes de comunicació experiencial de la Torre del Roser

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action