Notícies web

Link to ObjectExecute action
21/09/2018 15:31:35

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

11/05/2018
Lectures: 465
Introducció a les apps mòbils amb l'institut Martí Dot

Crear una petita aplicació per a dispositiu mòbil. Els/les alumnes de 2n d'ESO de l'institut Martí Dot van programar un prototip de killer, un tipus joc que consisteix en eliminar amb el dit elements que apareixen en pantalla, amb l'aplicació App inventor dins de les activitats educatives tecnològiques que ofereix CO-Innova Sant Feliu a escoles i centres de secundària del municipi.

Sessió d'app inventor. Institut Martí Dot. Activitats educatives CO-Innova Sant Feliu

Una app és molt més que tot el que es pugui explicar en dues hores, però la sessió és intensiva i serveix per veure per sobre els elements bàsics que la composen: la interfície, els botons, els moviments, la puntuació, la programació... I un cop acabat, cada alumne/a es va endur la seva feina a casa per jugar-hi, mostrar-la a amics i coneguts o seguir treballant. Aquesta activitat la du a terme Tangencial i forma part del paquet de serveis gratuïts que ofereix l'Ajuntament en matèria tecnològica STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques) als centres educatius. 

Taller de Whatsapp i Skype. Punt TIC CO-Innova Sant Feliu.

Aquesta formació es va dur a terme al Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig aquest 9 de maig. Al mateix moment, a l'altre Punt TIC que acabem d'inaugurar a la planta 1 de la Torre del Roser, es feia una sessió de Whatsapp i Skype. Una jornada que podríem qualificar d'intergeneracional tecnològicament parlant, de les quals esperem tenir-ne moltes més en el futur. Aquestes formacions les gestiona i imparteix la Fundació Futur. La programació ha rebut una redefinició aquest mes de maig i a més a més dels cursos d'alfabetització digital a partir d'ara també s'oferiran tallers d'una o dues sessions especialitzades en temes més específics i formacions adreçades a col·lectius professionals i/o d'emprenedors. CO-Innova Sant Feliu també ofereix tallers de robòtica, disseny 3D, MatemaTIC class escape (activitat que combina matemàtiques i tecnologia), un taller de meteorologia o una activitat per descobrir com és per dins un ordinador. Les escoles de Sant Feliu interessades trien l'activitat, que es fa dins de l'horari lectiu, i es coordinen amb el departament de noves tecnologies i emprenedoria per dur-la a terme. Si hi esteu interessats, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres: al mail tic@santfeliu.cat, al telèfon 93 685 80 24. Torre del Roser, C/ Joan XXIII, 14. Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. 

Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar