Notícies web

Link to ObjectExecute action
22/10/2018 20:57:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

27/06/2018
Lectures: 417
L'aplicació Able, guanyadora del Yuzz/Explorer Sant Feliu 2018

Marc Valderrama, amb l'aplicació Able d'ajuda a la mobilitat de persones invidents és el guanyador de l'edició 2018 del programa de talent jove Explorer, abans denominat Yuzz. En Marc ha aconseguit un viatge a Sillicon Valley a la tardor, al costat dels 52 guanyadors dels altres 52 centres Explorer. Anna Castilla va guanyar el segon premi, amb S8 Analytics. I Felipe Ruiz, el tercer premi amb The Fish-E Company.

A aquests guardons s'hi sumen dos més, el Woman Award, atorgat al millor projecte impulsat per una dona; i el Disruptive Technology Award, atorgat al projecte més disruptiu dels presentats. El primer d'ells, el Woman Award, va ser també per a Anna Castilla i S8 Analytics, mentre que el Disruptive Technology Award el va guanyar Wayuuk. Tots els guardons van ser lliurats a la cerimònia de cloenda celebrada el 26 de juny a CO-Innova Sant Feliu.

Able, guanyador programa Yuzz/Explorer Sant Feliu 2018. CO-Innova Sant Feliu

  • Able és una aplicació que aglutina tres funcions per a persones invidents, videotrucada, reconeixement d'imatge i navegació GPS, i dos tipus d'usuari, invidents i voluntaris. És un sistema de prestació d'ajuda que combina la intervenció humana amb les noves tecnologies. 
  • S8 Analytics és un servei que proporciona informes personalitzats als comerços en línia o e-commerce, perquè puguin prendre decisions estratègiques. També ofereix assessoraments personalitzats. 
  • The Fish-E Company és un estudi que desenvolupa aplicacions per a museus, centres culturals o entitats lúdiques que volen promoure les seves activitats de difusió cultural o pedagògica. L'aplicació dinamitza el contingut d'aquestes entitats per apropar-los més als seus usuaris.
  • Wayuuk és un servei que connecta les persones que volen desplaçar-se per la ciutat amb conductors amb motocicleta, de manera ràpida, eficient i a baix preu. 

La jornada de cloenda va servir per agrair la feina i la implicació dels participants, les coordinadores d'aquesta edició (Núria Valero i Mayya Husseini), per fer balanç d'aquests sis anys que fa que Sant Feliu és centre Yuzz i mirar al futur. Va comptar amb la presència i paraules de Josep Maria Rañé, president de l'Àrea de Govern i Serveis Generals; Lídia Muñoz, regidora delegada de Joventut i Participació; Francesc 'Paco' Bailac, en representació de Secotbcn; Jordi Mabras, per part de Banco Santander; i Pablo Muiño, com a representant de Sant Feliu Innova, el departament municipal que gestiona el programa Yuzz/Explorer a Sant Feliu des de 2013.

Guanyadors edició 2018 programa Yuzz/Explorer Sant Feliu. CO-Innova Sant Feliu.

L'acte va comptar també amb la presència d'Adrià Solé i Anna Barbero Sans, que van compartir experiències i iniciatives d'abast emprenedor i innovador amb tots els/les presents. L'Adrià Solé va parlar de la seva experiència a l'associació AIESEC i el voluntariat jove a l'estranger. La doctora Ana Barbero Sans va compartir la seva visió i experiència en l'emprenedoria des del punt de vista vital, humà, de les bones pràctiques i el benestar amb un mateix.

El programa Yuzz/Explorer està impulsat pel CISE (Centro Internacional Santander de Emprendimiento) del Banco Santander. Va començar el 2010, el 2012 va comptar amb Sant Feliu com a seu per primer cop i ara ja s'ha estès a 52 centre i tres països.

Cloenda programa Yuzz/Explorer Sant Feliu 2018. CO-Innova Sant Feliu.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar