Notícies web

Link to ObjectExecute action
19/11/2018 02:50:00

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

30/07/2018
Lectures: 157
Kunikun, una app de subhasta d'articles de col·leccionista, fa campanya de micromecenatge a Ulule

Compra i venda d'articles de hobbies. Còmics, videojocs, marxandatge, consoles, maquinari informàtic, wargames... això és el que ofereix Kunikun, una aplicació que encara està en fase de desenvolupament i que ha iniciat una campanya de micromecenatge a Ulule per obtenir els fons necessaris. Kunikun està impulsat per Pol Marzà, que va participar al Yuzz Sant Feliu 2017 amb el projecte Bidsy.

Kunikun, app de subhasta d'objectes de col·lecionista

Kunikun funcionarà en mode subhasta, sense regateig entre comprador-venedor. El venedor proposa el preu que estaria disposat a acceptar i els interessats/des fan les seves ofertes a l'alça en un temps determinat. La diferència de Kunikun amb altres plataformes similars més genèriques és que Kunikun vol aglutinar i fer comunitat entre gent amb unes aficions molt concretes com són els còmics, els videojocs, el marxandatge (figuretes de personatges, samarretes, disfresses, tasses...) Per aconseguir-ho proposa un sistema gamificat: a mesura que es van venent o comprant articles es puja de rang i a poc a poc es poden desbloquejar fites i trobar tresors ocults, entre la comunitat Kunikun.

Pol Marzà va aconseguir el 2n premi al millor projecte al programa Yuzz Sant Feliu 2017 amb Bidsy, una plataforma de venda mitjançant subhasta en la qual s'ajuda el client a trobar compradors disposats a pagar un preu just. També va quedar seleccionat com una de les 10 millors presentacions curtes (pitch) a la trobada Yuzzday 2017 a Madrid, on competia amb més d'un centenar de vídeos de presentació de participants de la resta de centres Yuzz d'Espanya.

Amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar