Notícies web

Link to ObjectExecute action
19/11/2018 02:19:09

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

07/08/2018
Lectures: 445
BonDiaMon, finalista als IX Premis Corresponsables a la comunicació responsable

Finalista a la categoria de Millor Vídeo Corporatiu o Audiovisual, juntament amb quatre candidats més. BonDiaMon és una iniciativa que té com a objectiu millorar la comunicació de les ONG petites, sobre tot amb els continguts audiovisuals, i d'aquesta manera arribar millor a la ciutadania. És un projecte de Noemi Fuster, que ha passat per un dels programes de prototipat i acceleració d'startups de Sant Feliu, el BIS'17.

Els Premis Corresponsables estan impulsats per ObservaRSE, el punt de trobada de totes les associacions, entitats, empreses... que treballen per la millora del món sobre la base de la informació, la comunicació, la transparència i la rendició de comptes a la societat. Els Premis, destinats a les Millors Iniciatives de Comunicació Responsable, tenen com a objectiu reconèixer les bones pràctiques i els casos d'èxit de la comunicació amb Responsabilitat Social Empresarial o Corporativa (RSE o RSC).

L'edició 2018 ha rebut més de 500 candidatures de 16 països iberoamericans. Hi ha tres categories: Millor vídeo corporatiu o audiovisual, Millor campanya a xarxes socials i Millor anunci de premsa. Els finalistes s'han determinat amb una votació en línia, durant 10 dies del mes juny, i que ha comptat amb una participació récord de 4100 vots.  Els finalistes seran avaluats ara per un jurat integrat per 70 acadèmics d'11 països, experts en Responsabilitat Social i Sostenibilitat. Els finalistes són: 

  • Millor vídeo corporatiu o audiovisual: BonDiaMon; Galletas Gullón; Ositos Solidarios de Farmamundi; La Historia Comienza Contigo, de Fundación Lazos; i Reducción Huella Ambiental, de KLM.
  • Millor anunci de premsa escrita: Coca-Cola, Iberdrola, Fundación Adecco, APC, Aimplas, Maresa i Bayer.
  • Millor campanya de xarxes socials: #Yotrabajoenpositivo de la Coordinadora Trabajando en Positivo i La Historia Comienza Contigo, de Fundación Lazos.

IX Premis Corresponsables

Biòloga de professió, Noemí Fuster ha dedicat part del seu temps al món social. El 2008 va fundar Africa Stop Malària. El 2013 va crear BonDiaMon amb la intenció inicial de convertir-lo en un diari audiovisual de viatges, però el 2016 va canviar de rumb i va agafar embranzida en veure que era necessari treballar en xarxa amb les entitats i que la gran majoria tenia la mancança d'una comunicació efectiva. Centrada en generar continguts a YouTube, BonDiaMon fa difusió de temes socials i ambientals i incideix especialment en com la ciutadania pot col·laborar amb les entitats. BonDiaMon utilitza moltes de les tècniques que ara han fet populars els/les yotubers, sense caure en la banalització.

Actualment no només hi treballa la Noemí, sinó que també té l'acompanyament de dos professionals: Ari Folgueira i Aitor Acordagoitia. El documental 'Mi nombre no es refugiado' sorgeix d'un viatge que van fer a Grècia, microfinançat amb una campanya a Verkami, per ajudar les persones refugiades. 

Amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. 

Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar