Notícies web

Link to ObjectExecute action
19/11/2018 02:55:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

31/07/2018
Lectures: 251
Resum de les accions innovadores del primer semestre 2018

Emprenedoria, activitats formatives, co-creació, assessorament, prototipat de productes i serveis. Arribats a mitjans d'any, toca fer la vista enrere, la feina feta, els reptes marcats i les fites assolides a CO-Innova Sant Feliu.  Un ampli i variat ventall d'accions marcades per un denominador comú, la innovació social de base tecnològica. 

Yuzz/Explorer a les Festes de Primavera de Sant Feliu 2018. Sessió del PEC.

Els programes d'emprenedoria, el Yuzz/Explorer i el BIS, han estat els que han acumulat més atenció i esforços, però sense perdre de vista la important feina formativa que es duu a terme, tant amb els centres educatius (STEAM School, centrat en les matèries tecnològiques) com en el Punt TIC per a la població de Sant Feliu. I en el centre de tot això, marcant un abans i un després, la redefinició del centre que ho aglutina tot, la Torre del Roser, ara denominat CO-Innova Sant Feliu, Centre de Co-Creació i Innovació Social i Tecnològica.

La inauguració es va fer el 19 d'abril i va servir també per reunir tot l'ecosistema emprenedor que hi ha a Sant Feliu i zona d'influència, persones que han passat pel centre i mantenen els llaços professionals, persones que estan desenvolupant projectes, possibles partners o socis futur, empresaris voluntaris amb ganes d'aportar desinteressadament la seva experiència... una sessió de treball en xarxa o networking en majúscules. 

Institut Martí Dot, escola Nadal i escola Gaudí. Activitats educatives STEAM CO-Innova Sant Feliu

A aquestes activitats centrades en el nostre espai cal sumar-n'hi d'altres relatives als projectes en els quals ha participat Sant Feliu Innova, com ara la definició del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC), la creació d'un nou espai de co-creació ciutadana amb reptes basats en l'ecologia i el consum de l'aigua (la Sant Feliu Maker League, que es posarà en marxa el curs vinent i en la qual hi participa Aigües de Barcelona), la participació en projectes d'innovació i emprenedoria del Baix Llobregat (l'Innolab) o relacionats amb la ciutat intel·ligent i sostenible, l'Smart City (la signatura d'un conveni amb Smart Space) o amb altres ciutats que també busquen la innovació tecnològica i social (la Red Innpulso, la trobada a Greencities). 

I sense oblidar les fites aconseguides directa o indirectament per la bona feina feta durant aquests anys. Fites que inclouen el reconeixement de bones pràctiques municipals atorgat a tres activitats nostres (STEAM School, el Club de Makers i el Baix Innova Social –BIS–) o reconeixements internacionals que han rebut projectes impulsats per participants del projecte Yuzz/Explorer: el pas d'Allergeneat per 4YFN (4 Years From Now) al Mobile World Congress o el 3r premi rebut per Braibook a la Chivas Venture. Dos guardons que demostren el nivell de la formació i dels emprenedors que han passat pel centre. 

Amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. 

Notícies relacionades: 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar