Notícies web

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/01/2019 09:36:00

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

05/09/2018
Lectures: 189
Segona edició del curs per millorar els polígons industrials des d'una visió Smart

Programa gratuït, de 140 hores, de setembre a desembre, impulsat per la Unió Patronal Metal·lúrgica de l'Hospitalet i el Baix Llobregat (UPMBALL) i Smart Space, l'associació estatal de foment de la visió Smart i que engloba les principals empreses del sector, universitats i centres de recerca. Ofereix 15 places, comença el 17 de setembre i un programa pensat per desenvolupar tecnologies innovadores aplicables als polígons industrials i les Smart Cities. 

Els alumnes que s'hi inscriguin coneixeran què són i com es gestionen els polígons industrials, les seves característiques principals i els seus problemes, coneixeran els polígons més importants, així com les oportunitats i necessitats més comuns. Els participants també hauran de formar grups per a crear i posar en marxa el seus projectes, per a la qual cosa comptaran amb la tutoria d'experts i un equip de tutors amb diferents especialitats dins de l'àmbit d'Smart City.

A més, els alumnes tindran 35 hores de formació en gestió empresarial, ja que l'objectiu d'UPMBALL és que els participants puguin posar en marxa empreses smart, basades en la innovació i la tecnologia, al territori de l'Hospitalet i Baix Llobregat, però amb impacte i èxit arreu del món. 

El programa compta amb el suport i la participació de diferents ajuntaments i entitats que aportaran reptes i que estan disposades a oferir els seus espais per a treballar pilots, que puguin servir per fer proves i per donar visibilitat als projectes resultants. Està subvencionat pel Programa Primer de Pre-acceleració emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i cofinançat pel Fons Social Europeu, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement. 

Amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. 

Notícies relacionades:

Documents relacionats:
Programa Superior Smart P.A.E
Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar