Notícies web

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/01/2019 09:22:56

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

14/09/2018
Lectures: 286
Arrenquen els cursos de setembre del Punt TIC amb una ocupació gairebé completa

El Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig arrenca el nou curs amb les piles carregades. Amb formacions bàsiques com xarxes socials, ofimàtica inicial, però també tallers innovadors: com fer ulleres de realitat virtual amb cartolina, sistemes d'emmagatzematge de dades... I una ocupació de places gairebé completa. En el cas d'ofimàtica inicial fins i tot s'ha hagut de doblar el grup per atendre la demanda.

A més a més ha coincidit amb una important participació de diferents entitats que treballen amb col·lectius socials específics, com el Casal de la Gent gran, Pins d'OR, la Fundació Apip Acam, Suara Cooperativa, la Fundació Nou Xamfrà o el Centre Ocupacional Marquet Molins.

Cursos ofimàtica. Punt TIC Biblioteca Montserrat Roig. Sant Feliu Innova.

A banda dels dos cursos esmentats, durant el setembre també hi ha programats quatre tallers, sessions d'un sol dia: Missatgeria instantània, Fes les teves ulleres de realitat virtual, Descarrega programes de manera segura i Sistemes d'emmagatzematge de dades (locals i virtuals). El grau de satisfacció dels usuaris/es, en l'enquesta del curs passat, és de 8,92 sobre 10.

La programació del Punt TIC intenta adaptar-se a les necessitats de la ciutadania, de manera que si sou una entitat i necessiteu algun tipus de formació tecnològica us podeu adreçar al nostre departament, que n'estudiarem les vostres propostes. Telèfons: 93 685 80 24 i 663 38 19 74. CO-Innova Sant Feliu, C/ Joan XXIII, 14 (Torre del Roser). tic@santfeliu.cat 

Recordeu que podeu consultar tota la informació del Punt TIC al nostre blog sfinnova.blog. Allà hi trobareu actualitzats mensualment tots els cursos i activitats que organitzem des del departament d'innovació, co-creació i tecnologia de l'Ajuntament de Sant Feliu, Sant Feliu Innova.

Amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar