Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/02/2019 02:01:48

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

25/09/2018
Lectures: 191
Premis a projectes joves d'innovació social i cooperativa al Baix Llobregat

Tens entre 18 i 35 anys i una iniciativa empresarial al Baix Llobregat basada en un model d'economia social i cooperativa? La Cooperativa Daina-Isard atorga per primer cop un Premi al Foment del Cooperativisme, l'Emprenedoria i la Innovació Social a la comarca. El termini per fer la sol·licitud és fins a l'1 d'octubre. El premi són 3.000€ en metàl·lic, difusió del projecte i diversos incentius de PIMEC Joves Baix Llobregat.

A banda del premi en metàl·lic, també s'ofereixen dues formacions presencials de fins a 7 hores al llarg de l'any i el cost de 12 mensualitats a PIMEC Joves Baix Llobregat. L'objectiu final és donar a conèixer els models d'empresa cooperativa a la vegada que fer créixer la visibilitat a tota la comarca de l'economia social i cooperativa.

Premis Daina-Isard al Foment de l'economia social i Cooperativa

Els premis es lliuraran el 27 d'octubre en una jornada en la qual els tres finalistes hauran d'exposar el seu projecte davant del jurat i el públic assistent. Aquesta presentació serà valorada amb un màxim de 10 punts per part del jurat. Els altres conceptes que valorarà el jurat són: impacte social, model de negoci i viabilitat financera, dimensió de mercat i competència, producte o servei innovador, efecte emprenedor, vinculació amb sectors estratègics per a la ciutat, entre d'altres.

La Cooperativa Daina Isard és una cooperativa de consum creada el 1969 a Olesa de Montserrat, que ofereix serveis en els àmbits educatiu, cultural i esportiu. Disposa d'un centre educatiu, l'escola Daina Isard; un centre cultural, l'Espai Cultura; i un centre esportiu, l'Associació Esportiva Daina Isard (AEEDI). Acumula una llarga tradició de relació amb el territori a través de diverses activitats que realitza i els vincles que estableix amb l'entorn.

El Premi Dain-Isard està promogut per l' Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, finançat pel Ministerio d'Empleo y Seguridad Social i compta amb la col·laboració de PIMEC Joves Baix Llobregat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar