Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/02/2019 01:45:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

27/09/2018
Lectures: 243
TEDxSantFeliu estrena amb èxit una programació de xerrades amb voluntat de ser periòdica i estable

L'auditori del Palau Falguera va acollir el 15 de setembre la primera sèrie de xerrades temàtiques en format breu sota el paraigües de TED Talks, la plataforma estatunidenca que difon xerrades d'experts en educació, negocis, ciència, tecnologia i creativitat. TedxSantFeliuLlobregat és una iniciativa de 4 joves de Sant Feliu i ha comptat amb la col·laboració del Cau de Sant Feliu i l'esplai Sant Llorenç amb l'objectiu que sigui un esdeveniment estable, amb periodicitat anual com a mínim.

Primera edició del TED Sant Feliu de Llobregat

"Demà és Ara" és ser el títol amb què es va presentar aquesta primera edició, que va comptar amb una assistència molt interessada. El programa va constar de sis xerrades-ponències sobre temes variats amb la idea d'aportar coneixement i experiència des d'una visió àmplia. Alba Cervera es va encarregar de la xerrada sobre Computació Quàntica; Óscar Mateos, la de Desigualtat i Conflicte a l'Àfrica Subsahariana; Jordi Martínez, Sequera i boscos a Catalunya; Helena Trias, sobre Propietat col·lectiva; Sonia Herrera va fer-se càrrec d'El feminisme, el camí cap a la distopia; i Guillermo Garcia, de Recuperació medul·lar. L'equip organitzatiu té l'objectiu poder realitzar, com a mínim, una jornada anual de TEDxSantFeliuLlobregat.

TED és una organització sense afany de lucre dedicada a les idees de divulgació. TEDx significa que es tracta d'un esdeveniment organitzat de forma independent i local. En un esdeveniment TEDx, el vídeo TED Talks i els altaveus en viu es combinen per provocar la reflexió dels assistents.La Conferència de TED proporciona orientació general i determina certes normes i reglaments generals per al programa TEDx, però els organitzadors locals són qui dissenya i determina el programa final.

TED va començar com una conferència de quatre dies a Califòrnia fa 30 anys. TED ha crescut per donar suport a la seva missió amb múltiples iniciatives. Les dues conferències anuals del TED conviden els pensadors i responsables més importants del món a parlar durant 18 minuts o menys. Moltes d'aquestes converses es posen a disposició, gratuïtament, a TED.com

Imatge del web de TED

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar