Notícies web

Link to ObjectExecute action
16/11/2018 10:54:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

06/11/2018
Lectures: 76
L'AMB i Sant Feliu aposten per la innovació i l'economia de dades

Divendres 30 de novembre, l'Àrea Metropolitana de Barcelona posarà en marxa l'Edifici Co-Innova a Sant Feliu de Llobregat, un espai que conjugarà: ecosistema, xarxa, territori, valor de les dades, economia DATA i Innovació.

L'AMB i Sant Feliu Innova  conviden a participar en aquest nou projecte a tots aquells professionals dels sectors públic i privat que es dediquin a la promoció econòmica, l'emprenedoria i l'empresa al territori. Amb aquesta iniciativa, es pretèn promoure i divulgar el coneixement de l'economia de dades obertes a l'àrea metropolitana i establir una xarxa de coneixement que generi un valor econòmic basat en les dades obertes dels comerços i negocis locals.

Aprofitant la posada en marxa del nou projecte, l'AMB i l'Ajuntament de Sant Feliu organitzen una sessió informativa a l'Edifici Co-Innova el 30 de novembre a les 9.30 h. Els professionals que impulsin projectes, ja sigui a l'àmbit públic com al privat, i estiguin interessats en saber més sobre la innovació basada en l'economia de dades podran assistir omplint el formulari d'inscripció prèviament.
 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar