Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/12/2023 16:50:04

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

S'inicien noves activitats educatives per als nois i noies del PFI-PTT de Sant Feliu de Llobregat

20/11/2018
Lectures: 2509
S'inicien noves activitats educatives per als nois i noies del PFI-PTT de Sant Feliu de Llobregat

Iniciem noves Activitats Educatives de foment de les competències STEAM per als nois i noies dels PTT/PFI de Sant Feliu de Llobregat. Aquests joves, entre 16 i 21 anys, de l'Aula Sant Feliu rebran formació en Robòtica, Disseny i impressió en 3D i Introducció a l'APP inventor entre el 19 de novembre i el 4 de desembre pels matins. La formació està subvencionada per Sant Feliu Innova i impartida per Tangencial, una empresa social centrada en la formació i capacitació de persones en l'ús de la tecnologia de Fabricació Digital i Cultura Maker.  

Aquesta col.laboració interdepartamental apropa a 45 joves que estan estudiant programes de formació i inserció d'Aux. de comerç i atenció al públic, Aux. de fabricació de mecànica, d'ajust i soldadura i Aux. d'Hoteleria: cuina i serveis de restauració a la cultura maker, a programar de manera sencilla i experimentar amb noves eines com una impressora 3D. 

 

Aquesta acció està cofinançada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.  

Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior