Notícies web

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/12/2018 03:41:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Hemeroteca

Sant Feliu Innova - Hemeroteca

23/11/2018
Lectures: 69
El Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya posa en marxa 'Practica els hàbits cibersaludables'

El CESICAT (Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya) aposta per la conscienciació dels perills de la xarxa i els bons hàbits a l'hora de navegar per Internet. Per aquest motiu, posa en marxa la campanya 'Practica els hàbits cibersaludables'. Aquesta iniciativa pretén generar una nova cultura de seguretat i la confiança a Internet per tal que els ciutadans incorporin la ciberseguretat en el seu dia a dia per fer de la xarxa un espai segur, de respecte i de convivència

Aquesta campanya es desenvolupa dintre del programa Internet Segura. L'objectiu és que la ciutadania es replantegi els hàbits de seguretat a la xarxa, ja sigui en l'ús dels ordinadors, telèfons mòbils o tauletes.

En clau positiva, es destaquen cinc eixos: #DadesSegures, #RevisaPrivacitat, #FrauDigital, #CivismeDigital i #DispositiusAlDia.

La ciberseguretat és una part de la quotidianitat en la nostra activitat a la xarxa i el ciutadà, n'és l'actor principal. És sobre l'usuari o usuària sobre qui rau la capacitat d'acció i de decisió.

Els periodistes Jordi Basté, Mariola Dinarès, Ernest Codina i Màrius Serra; l'actriu Mont Plans, i el físic i divulgador científic, Dani Jiménez, formen part de la campanya com a testimonials, explicant experiències personals en cadascun dels àmbits.

La campanya s'acompanya d'accions de formació i sensibilització i d'una Guia per a la pràctica d'uns hàbits cibersaludables que recull recomanacions i consells per protegir-se dels riscos i amenaces més freqüents.

Aquesta acció està cofinançada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.   

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar